Show menu

Activiteit op maat voor school

Activiteiten op school die helemaal bij jouw doelstellingen passen

Als Grote Broer kunnen we al onze schoolactiviteiten in overleg met jou op maat aanbieden. Met als resultaat dat ze overeenstemmen met jullie wensen. Wat sluit aan op de visie, identiteit en doelstellingen van jouw school? We passen de activiteiten zo aan, dat ze helemaal tegemoet komen aan wat jullie willen. Je kunt denken aan activiteiten op school voor verschillende leeftijdsgroepen of juist voor alle leerlingen. Of aan het betrekken van leerkrachten en ouders. Maar ook inhoudelijk is er een keur aan activiteiten waaruit je kunt kiezen. Er is heel veel mogelijk. In samenspraak met jou komen we tot een concrete aanpak voor activiteiten op school. Onze adviseurs kunsteducatie helpen je daar met plezier bij. Zij staan voor je klaar om de activiteiten op maat te maken én te leveren!

Voorbeelden van passende activiteiten op school

Uit ons aanbod kun je uit veel verschillende activiteiten kiezen voor jouw (brede) school. Er zijn bijvoorbeeld dagprojecten, waarbij leerlingen in één dag naar een voorstelling of eindresultaat toewerken. De dagprojecten kunnen we zo aanpassen dat het echt een activiteit op maat is. Voor alle leerlingen of voor een deel van de leerlingen: ook daarin kunnen we variëren. In de uitvoering van het dagproject kunnen we jouw wensen laten terugkomen, van grotere tot kleinere. Moeten we bijvoorbeeld de verbinding maken met de identiteit van jouw school? Of wil je een collega die afscheid neemt speels laten uitzwaaien? Naast de dagprojecten bieden we je een ruime keuze aan creatieve workshops. Voorbeelden daarvan zijn de workshop Theaterspelletjes, de workshop Streetbeats en de workshop Dansexpressie. In de workshops maken leerlingen kennis met de disciplines. Ze gaan samen aan de slag en leren hun grenzen te verleggen. Ook de workshops maken we in overleg met jou desgewenst op maat.

Van advies op maat tot organisatie: Grote Broer staat voor je klaar

Zorgvuldigheid en een goede communicatie staan voor ons voorop. Dat betekent dat we altijd in een persoonlijk gesprek de activiteiten voor jouw school bekijken. We denken mee en adviseren. Welk aanbod sluit aan op wat jullie als (brede) school willen? En hoe maken we dat zo op maat dat het naadloos past? Vervolgens nemen we de organisatie uit handen. We maken planningen, briefings en draaiboeken. En natuurlijk regelen wij de professionele workshopdocenten en benodigde materialen. Ook spreken we eventuele bijzonderheden goed met je door. Zo weten de workshopdocenten waar ze rekening mee kunnen houden. Als school hoef je vaak alleen de ruimtes te regelen. Dit staat helder beschreven in de informatie die je vooraf van ons krijgt. Heb je daar nog vragen over? Dan kun je die altijd aan ons stellen. Samen zorgen we voor passende activiteiten op school.