Show menu

Activiteiten passend bij jullie school

Activiteiten voor school op maat

Is jullie school uniek? Vast en zeker! Dat verdient ook altijd extra aandacht. Een van onze speerpunten is dat wij onze schoolactiviteiten en creatieve workshops echt op maat willen maken voor jullie. De vragen en wensen van iedere school stuk voor stuk kunnen enorm verschillen. Maar hoe zorgen wij er dan voor dat de kunst activiteit past bij jullie school? Een groot deel hangt dit samen met het investeren van tijd, persoonlijke aandacht en natuurlijk ervaring in het professionele werkveld.

Onze ambitie is maatwerk voor iedere school

Voor Grote Broer kunsteducatie is de grootste wens – en meteen de grootste uitdaging – om een dag met activiteiten op jullie basisschool, en vaak ook voor iedere groep, helemaal passend te maken. Dit begint heel simpel, namelijk door te luisteren naar jullie wensen. Vaak hangt dit samen met een visie of missie, of een ervaring die je graag de leerlingen zou willen overbrengen. Zo’n eerste kennismakingsgesprek op school zien wij dan ook bijna als een van de belangrijkste onderdelen van het organisatie proces. Met dat wat we hebben gehoord, hebben gelezen, hebben geobserveerd maken we activiteiten passend bij school. Het programma stellen we met jullie samen of wij doen een voorstel voor een schoolactiviteit van wat ons passend lijkt. Vervolgens begint ons organisatieproces waarbij wij per kunstactiviteit een workshopdocent koppelen op basis van de waarden en wensen van jullie school.

Communicatie met school

Succes bij organiseren valt of staat ook vaak simpelweg met communicatie, dus dat is een belangrijk punt van aandacht. Wij van Grote Broer communiceren met jullie en aan de andere kant communiceren we met de workshopdocent. Zo blijven de verwachtingen en invalshoeken duidelijk voor alle partijen. Soms lijkt het over kleine dingen te gaan, maar wij nemen alles even serieus. Sommige basisscholen vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat er geen magie voorkomt in de activiteiten, afhankelijk van hun identiteit. Weer andere scholen leggen graag de nadruk op een stevig en bijzonder eindproduct en andere scholen willen juist de aandacht vestigen op het proces tijdens de activiteiten op school. Inmiddels hebben wij met al deze wensen ervaring, en is ons aanbod aan workshops voor school zo ingericht dat dit een goede basis is om aan alle wensen te voldoen.

Maak een afspraak – wij komen graag langs!

Een redelijk gecompliceerd verhaal misschien, maar juist daarom hebben wij onze accountmanagers en educatie adviseurs in dienst. Zij zijn volledig op de hoogte van de ins en outs van onze workshops en dagprojecten. En natuurlijk up to date over wat er speelt binnen het onderwijs. Kletsen, sparren, om tafel wij staan hier altijd voor open. Vrijblijvend! Wil je eens met ons praten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en we komen graag eens bij jullie langs op school.