Cultuurproeverij

De Cultuurproeverij laat de leerlingen in één dag kennismaken met verschillende kunstdisciplines. Dit kan met je eigen school, maar ook met meerdere scholen samen.Van theater tot circus, van dans tot muziek en van kunst & techniek tot digitale media. Leerlingen kunnen zelf kiezen waar ze aan willen “snuffelen” en welke workshops ze willen volgen.

De focus ligt bij de Cultuurproeverij op het ervaren van de kunstdisciplines en dus niet op het eindresultaat. Leerlingen ontdekken waar hun talenten liggen. Ze ervaren hierdoor hoe leuk kunst is en ze leren elkaar ook op een andere manier kennen. Vaak krijgen we ook van de leerkrachten terug dat het enorm leuk is om de leerlingen op een andere manier te zien door onze workshops. Leerlingen die normaal op de achtergrond zijn, staan opeens op de voorgrond!

De school maakt een voorselectie uit de verschillende workshops en stelt zo een eigen Cultuurproeverij samen. Vervolgens kiezen de leerlingen welke workshop ze willen volgen. De ene leerling wil graag leren breakdancen of hiphopdancen. Een andere leerling wil een vlog leren maken en weer een andere leerling wil graag aan de slag met de 3D Printer Pen. Alles is mogelijk tijdens de Cultuurproeverij! Bekijk onze workshops hier en maak een mooie selectie in overleg met ons die bij jou school past.

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

info@grotebroer.com

Leerdoelen

Afhankelijk van de gekozen workshops.

Kosten dagproject

De kosten van het dagproject hangen af van het aantal groepen en het aantal workshops.

Benodigdheden

Afhankelijk van de gekozen workshops.

Meer informatie aanvragen