Muziekproject Fame

Wil jij ook met de hele school een band vormen en de school vet rocken? Dat kan tijdens het funky muziekproject Fame! Samen met alle leerlingen zetten we een gave band op. De leerlingen gebruiken allerlei soorten instrumenten. Hoe gaaf is het om een conga te bespelen of een basgitaar?

Opbouw Muziekproject Fame

Muziekproject Fame verandert de hele school in een vette band! Zo wordt er bijvoorbeeld muziek gespeeld op gave instrumenten, gezongen en wordt er bovendien gedanst op de meest toffe muziek. De kinderen ontdekken hun meest gekke dansmoves. De groepen krijgen in de ochtend workshops en in de middag is er een spectaculair slotoptreden.  De onderbouwgroepen gaan lekker swingen en leren hippe dansmoves. Vanaf groep vijf gaan de leerlingen aan de slag met allerlei soorten instrumenten. Bijvoorbeeld de conga, microfoons, elektrische gitaren, basgitaren, drumstellen, synthesizers en nog veel meer. Terwijl de groepen zich voorbereiden op het grote spektakel, zetten onze docenten alles klaar voor het optreden van muziekproject Fame. De leerlingen spelen live op échte instrumenten. Een ontzettend gave ervaring en bovendien reuze spannend. We will rock you!

Leerdoelen

  • Genieten van samen muziek maken, zingen en dansen. Onder leiding van professionele muziek- en dansdocenten studeer je een spetterende presentatie in.
  • Jezelf durven presenteren en interesse hebben in wat een ander heeft geoefend. 
  • Benadrukken van het groepsgevoel van de hele school; leerkrachten, ouders en leerlingen.

Kosten dagproject

De kosten van het dagproject hangen af van het aantal leerlingen en het aantal groepen.

Benodigdheden

Voor Fame is er per workshopleider een lokaal nodig. De leerlingen komen naar dat lokaal toe als hun groep aan de beurt is. Daarnaast is er een ruimte nodig voor de voorstelling. Een gymzaal is hiervoor geschikt.

    Meer informatie aanvragen

    Je ontvangt een bevestigingsmail nadat je een aanvraag hebt gedaan. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan even telefonisch contact met ons op of probeer het opnieuw.