Muziekproject Reis om de wereld

Muziekproject Reis om de Wereld laat de hele school swingen! Muziek, dans en zang van over de hele wereld komen voorbij. In de ochtend volgen de groepen workshops en ‘s middags vindt er een spetterende voorstelling plaats. Het muziekproject is een groot feest voor de hele school! 

Opbouw Muziekproject Reis om de Wereld

Elke groep beeldt een ander land uit tijdens het muziekproject. De onderbouw gaat aan de slag met zang en expressie, de middenbouw studeert een gave dans in en de bovenbouw bespeelt prachtige instrumenten. In de feestelijk muziek- en dansvoorstelling reis je met de hele school de wereld over. Sierlijke Indiaase danseressen, Chinese zwaardvechters, Australische didgeridoo klanken en nog veel meer! Nodigen jullie alvast het publiek uit? Tip: knutsel met je klas allerlei attributen en gebruik verkleedspullen die bij de landen passen. Zo kleed je de dag extra leuk aan! 

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

info@grotebroer.com

Leerdoelen

  • Genieten van samen muziek maken, zingen en dansen. Onder leiding van professionele muziek- en dansdocenten studeer je een spetterende presentatie in.
  • Jezelf durven presenteren en interesse hebben in wat een ander heeft geoefend.
  • Benadrukken van het groepsgevoel van de hele school; leerkrachten, ouders en leerlingen.

Kosten dagproject

De kosten van het dagproject hangen af van het aantal leerlingen en het aantal groepen.

Benodigdheden

Voor Reis om de wereld is er per workshopleider een lokaal nodig. De leerlingen komen naar dat lokaal toe als hun groep aan de beurt is. Daarnaast is er een ruimte nodig voor de voorstelling. Een gymzaal is hiervoor geschikt.

    Meer informatie aanvragen

    Je ontvangt een bevestigingsmail nadat je een aanvraag hebt gedaan. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan even telefonisch contact met ons op of probeer het opnieuw.