Muziekproject Sambaschool

Op zoek naar een feestelijk dagproject? Dan is Muziekproject Sambaschool het ideale dagproject voor jouw school. Samen gaan jullie feest vieren op de Braziliaanse carnaval manier. Uitbundig, met heel veel muziek en dans. De groepen krijgen ‘s ochtends workshops en ‘s middags is er een feestelijke en uitbundige parade.

Opbouw Muziekproject Sambaschool

Muziekproject Sambaschool is Braziliaans carnaval voor alle kinderen. Haal een echte ‘Escola de Samba’ naar je school! Onze energieke workshopdocenten gaan ‘s ochtends met elke groep aan de slag. Zo leert de onderbouw samba dansen, de middenbouw leert zingen zoals in de Copacabana en de bovenbouw ontdekt hoe gaaf het is om muziek te maken met Braziliaanse percussie-instrumenten. ‘s Middags komt alles samen in de parade van de Sambaschool, een groot feest voor alle leerlingen! Leuke tip: knutsel samen met je leerlingen allerlei verschillende attributen voor de Sambaschool, zo kleed je de dag extra mooi aan. Maak bijvoorbeeld kostuums, maskers en knutsel eigen instrumentjes voor de sambaschool.

Leerdoelen

  • Genieten van samen muziek maken, zingen en dansen. Onder leiding van professionele muziek- en dansdocenten studeer je een spetterende presentatie in.
  • Jezelf durven presenteren en interesse hebben in wat een ander heeft geoefend.
  • Benadrukken van het groepsgevoel van de hele school; leerkrachten, ouders en leerlingen.

 

Kosten dagproject

De kosten van het dagproject hangen af van het aantal leerlingen en het aantal groepen.

Benodigdheden

Voor de Sambaschool is er per workshopleider een lokaal nodig. De leerlingen komen naar dat lokaal toe als hun groep aan de beurt is. Daarnaast is er een ruimte nodig voor de parade. Een gymzaal is hiervoor geschikt.

    Meer informatie aanvragen