Lessenseries

Lessenseries

Heb je de mogelijkheid om meerdere workshops te boeken over een langere tijdsperiode? Dan is een lessenreeks perfect voor jou! Met een lessenserie kun je voor een langere tijd met een kunstdiscipline aan de slag. Op deze manier is er meer ruimte voor verdieping en het verkennen van de mogelijkheden waar je niet aan toe komt bij het volgen van één workshop.

Grote Broer biedt diverse lessenseries aan, zoals de circus lessenreeks, maar ook de bijzondere reeks rondom filosoferen, volledig gemaakt voor de doelgroep van de basisschool. We hebben al een aantal kant en klare lessenseries voor je klaar staan, maar mocht jij nou een andere discipline willen uitdiepen of een compleet ander idee hebben, laat het ons vooral weten. We maken graag een lessenreeks op maat voor jou!

Het voordeel van een lessenserie is simpelweg: meer tijd. In plaats van een korte introductie kan Grote Broer met lessenseries voor een bepaalde periode structureel aandacht besteden aan een onderwerp. Bekijk de diverse kanten van een discipline, zoals bijvoorbeeld dans. Daarnaast krijg je in een bepaalde periode te maken met diverse workshopdocenten en het mooie hiervan is dat je diverse perspectieven van deze kunstdiscipline mee krijgt. Grote Broer wil met kunsteducatie onder andere duidelijk maken hoe uitgebreid de kunsten zijn en een lessenreeks kan dit perfect aan de leerlingen laten zien!

Meer weten? Neem contact op

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@grotebroer.com

Informatieaanvraag
Lessenseries