Workshops

De expertise van Grote Broer is het verzorgen van kunst en cultuur workshops op basisscholen. Dit doen we al meer den 20 jaar! We komen door heel Nederland en geven allerhande workshops. In totaal hebben we er wel meer dan 65. De keuze is dus enorm! Voor je het weet staan we bij jou op de basisschool en bezorgen we een leuke dag voor alle leerlingen.

Disciplines

Grote Broer heeft een uitgebreid aanbod in kunstworkshops. We hebben workshops in 7 verschillende disciplines en we geven ze bij jullie op school! Deze 7 disciplines zijn: circus, dans, theater, kunst & techniek, beeldend, digitale media en muziek! Voor ieder wat wils dus. Wat we heel belangrijk vinden is hoe het beoefenen van kunst effect heeft op de leerlingen en hun succes ervaringen. Elke discipline doet dit op een eigen manier. Bij onze kunst & techniek workshops ligt de nadruk bijvoorbeeld sterk op het proces en niet op het eindresultaat, bij onze dans workshops komt er lekker veel energie vrij en bij theater workshops oefenen we het optreden of voor een groep staan.

Workshopdocenten

Hoe doet Grote Broer dit? Onze kracht zit in onze fantastische workshopdocenten! We werken met meer dan 300 professionele freelance workshopdocenten die door heel Nederland wonen. Zij kennen onze workshops van voor tot achter, specialiseren zich op bepaalde doelgroepen en geven vervolgens onze workshops op allerlei scholen.

Leeftijden

Grote Broer houdt rekening met de grote verschillen qua leeftijden op de basisschool. Wij ontwikkelen onze workshops speciaal voor een bepaalde doelgroep, van kleuters tot de groepen 8. Sommige workshops zijn inzetbaar voor alle leeftijden en andere zijn juist heel gespecialiseerd. Klik je doelgroep aan en blader vooral eens door ons passende aanbod. Twijfel je ergens over? Neem dan contact op! Wij helpen je graag verder en zijn niet vies van maatwerk, dat vinden we juist leuk!

Meer weten? Neem contact op

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@grotebroer.com

Informatieaanvraag
Workshops