Kerstdans

Kom in de kerststemming en dans lekker mee tijdens deze workshop Kerstdans! Je leerlingen dansen de sterren van de hemel op kersthits als ‘Niets is cooler dan Kerstmis’ van Kinderen voor Kinderen of Frozen. Een workshop om al dansend de Kerstvakantie mee in te gaan.

Tijdens de workshop Kerstdans wordt er gestart met een warming-up. Er worden diverse basisbewegingen geleerd, zodat de leerlingen wat losser worden. Hierna werken de leerlingen samen toe naar een dans op een swingend kerstnummer. Afhankelijk van de leeftijd en vaardigheid van de leerlingen is er meer ruimte voor eigen inbreng in de dans en worden complexere bewegingen aangeleerd. Aan het eind van de workshop kunnen de kinderen de ingestudeerde dans opvoeren. Wil je de leerlingen het podium laten ervaren? Nodig dan de ouders maar vast uit en zet de chocolademelk klaar, het is tijd voor een swingend kerstoptreden!

Leerdoelen

  • Leerlingen leren de basistechnieken van dans.
  • De workshopdocent heeft als doelstelling de leerlingen plezier te laten beleven aan het dansen, de groep samen te laten werken en voldoende veiligheid te bieden om verlegen leerlingen uit hun schulp te laten kruipen.
  • Leerlingen worden bewust gemaakt van de ruimte om hen heen en uitgedaagd om hun grenzen te verleggen.

Workshopkosten

  • Prijs per workshop: € 450,00 per dagdeel of € 575,00 voor beide dagdelen.
  • In het dagdeel in de ochtend kunnen 4 rondes van 45 minuten, 3 rondes van 60 minuten of 2 rondes van 90 minuten worden georganiseerd. Het aantal rondes in de middag hangt af van de schooltijden.
  • Wil je drie of meer workshops boeken? Dan maken wij graag een prijsopgave op maat i.v.m. staffelkorting.

Reis- en materiaalkosten

  • Reiskosten bedragen 35 euro, ongeacht waar de school gevestigd is.
  • Er zijn geen materiaalkosten.

Benodigdheden

Voor deze workshop is er een gymzaal of ruim en leeg lokaal nodig. Er ligt een verlengkabel klaar voor de geluidsinstallatie van de workshopdocent.

    Meer informatie aanvragen