Kerst Lipdub

Kerst Lipdub

Kerstmuziek… Check! Kerstversiering en foute kersttruien… Check! Playbacken, lekker gek doen en dat op een film terug kunnen kijken? Met dit gave dagproject kan dat! Samen met de workshopdocent ga je met de hele school of alleen jouw groep een toffe Kerst Lipdub maken. Waar dit plaats gaat vinden en wat jullie precies gaan doen, wordt tijdens de workshop bedacht. Daarbij mag je allerlei kerstmaterialen, kerst verkleedspullen en nog meer gebruiken. Laat je creatieve brein losgaan op een holly jolly manier!

Wat is een Kerst Lipdub?

Een kerst lipdub is een zelfgemaakte kerstvideo en bestaat uit één shot. Een groep personen die aan het ‘dubben’ zijn, oftewel playbacken, wordt gefilmd. Het filmpje kan 3 tot 6 minuten duren. Er kunnen wel 20 tot 600 mensen aan meewerken. Bijna alles is mogelijk!

Opbouw dagproject Kerst Lipdub

Lef, humor, enthousiasme en snelheid zijn bovenal de ingrediënten tijdens het maken van de Kerst Lipdub! Allereerst komt er na het kiezen van het kerstliedje het creatieve proces. Wat wordt er in beeld gebracht? Hoe gaan we dit doen tijdens het maken van een gave Kerst Lipdub? Er wordt dus een groot beroep gedaan op de creativiteit en samenwerkingsvaardigheden van de groep. Dit belooft een spectaculaire kerst opname te worden! Tot slot wordt de videoclip opgenomen. Als resultaat heeft iedereen, tijdens de kerstdagen, een tastbaar aandenken aan deze leuke activiteit. Deze kerstvideo kan gedeeld worden op YouTube, Facebook, Instagram of voor intern gebruik. 

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

info@grotebroer.com

Leerdoelen

  • Leerlingen beleven plezier aan dansen, choreografie en uitvoer.
  • Leerlingen leren creatief mee te denken en leren een scène interessant te maken.
  • Leerlingen leren beter met elkaar samen te werken.
  • Leerlingen maken kennis met het opnemen van een videoclip.

Kosten dagproject

De kosten van het dagproject hangen af van het aantal groepen.

Benodigdheden

We hebben een ruim lokaal nodig voor het instuderen van de verschillende onderdelen. Uiteindelijk wordt de lipdub opgenomen langs een route door de school of om de school heen. Houdt rekening met geluidsoverlast.

    Meer informatie aanvragen

    Je ontvangt een bevestigingsmail nadat je een aanvraag hebt gedaan. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan even telefonisch contact met ons op of probeer het opnieuw.