Workshop Kerst Slapstick

Workshop Kerst Slapstick

Wie kent de boeven van Home Alone niet? Deze zijn keer op keer in bijzondere situaties terecht gekomen. Met weinig woorden werden de meest grappige scènes neergezet. De mysterieuze vraag luidt; ‘Geen (echte) blauwe plekken, hoe is dit mogelijk?’ Onze professionele workshopdocent neemt de leerlingen onder zijn hoede. 

Opbouw workshop Kerst Slapstick

De workshop Kerst Slapstick start met een korte introductie waarin de workshopdocent uitlegt wat slapsticks zijn en geeft hierbij voorbeelden. Hierna gaan de leerlingen zelf aan de slag met een aantal basistechnieken. Ze oefenen onder andere val- en botstechnieken, zonder zich daarbij te blesseren. Het is absoluut een uitdaging om een zelfbedachte slapstick te maken, want de scènes zijn zonder tekst. Bij jouw slapstick kunnen er verschillende kerst attributen gebruikt worden. Ho ho ho – lachen is gegarandeerd!

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

info@grotebroer.com

Leerdoelen

 • Leerlingen leren de basistechnieken van slapstick.
 • Leerlingen leren hoe ze hun lichaam kunnen gebruiken bij het overbrengen van een boodschap en hierbij op elkaar te reageren.
 • Belangrijk is dat er altijd een komisch element in de slapstick zit en dat er niet wordt gesproken.
 • Leerlingen werken improviserend hun eigen ideeën uit.

Workshopkosten

 • Prijs per workshop: 460 euro per dagdeel of 595 euro voor beide dagdelen. Excl. reis- en materiaalkosten.
 • In het dagdeel in de ochtend kunnen 4 rondes van 45 minuten, 3 rondes van 60 minuten of 2 rondes van 90 minuten worden georganiseerd. Het aantal rondes in de middag hangt af van de schooltijden.
 • Wil je drie of meer verschillende workshops boeken? Dan maken wij graag een prijsopgave op maat i.v.m. staffelkorting.

Reis- en materiaalkosten

 • Reiskosten bedragen 40 euro, ongeacht waar de school gevestigd is.
 • Er zijn geen materiaalkosten.

Benodigdheden

Een ruim leeg lokaal waar tafels en stoelen gemakkelijk aan de kant geschoven kunnen worden. De stoelen staan bij aanvang in een halve cirkel. Er is een smart- of digiboard met geluidsingang en toegang tot internet.

  Meer informatie aanvragen

  Je ontvangt een bevestigingsmail nadat je een aanvraag hebt gedaan. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan even telefonisch contact met ons op of probeer het opnieuw.