Workshop Kerstmusical Zingen

Workshop Kerstmusical Zingen

All I want for Christmas…is vol vertrouwen een musical liedje zingen tijdens het kerstfeest op school. De leerlingen studeren een kerstliedje in zoals; ‘Niets is cooler dan kerstmis’, ‘In de sneeuw’ of de klassieke ‘All I want for Christmas’ van Mariah Carey. Ze leren hoe ze moeten zingen, hoe ze met zang een verhaal kunnen vertellen en hoe ze een musical liedje kunnen presenteren. Het mooiste is, een liedje zingen doe je met elkaar!  

Opbouw workshop Kerstmusical Zingen

De workshop Musical zingen begint met een korte introductie over musicals. Hierna legt de workshopdocent de techniek van het musical zingen uit. Kerstliedjes geven een warm gevoel. Hoe kan je dat met je stem en lichaamstaal overbrengen? Onze workshopdocent helpt de leerlingen met het verhaal vertellen en presenteren. Het eindresultaat is een prachtig kerstmusical liedje dat zo opgevoerd kan worden! Hebben jullie de camera al aan staan? 

Meer weten? Neem contact op

Leerdoelen

  • Leerlingen leren zich muzikaal te uiten door te zingen met emotie en weten hoe lichaamstaal daaraan bijdraagt.
  • Leerlingen leren presentatie- en ademhalingstechnieken en weten hoe ze die kunnen inzetten om hun musicalsong te presenteren.
  • Leerlingen leren zichzelf te presenteren.

Workshopkosten

  • Prijs per workshop: 489 euro per dagdeel of 619 euro voor beide dagdelen. Excl. reis- en materiaalkosten.
  • In het dagdeel in de ochtend kunnen 4 rondes van 45 minuten, 3 rondes van 60 minuten of 2 rondes van 90 minuten worden georganiseerd. Het aantal rondes in de middag hangt af van de schooltijden.
  • Wil je drie of meer verschillende workshops boeken? Dan maken wij graag een prijsopgave op maat i.v.m. staffelkorting.

Reis- en materiaalkosten

  • Reiskosten bedragen 40 euro, ongeacht waar de school gevestigd is.
  • Er zijn geen materiaalkosten.

Benodigdheden

Een ruim lokaal waar tafels en stoelen gemakkelijk aan de kant kunnen worden geschoven. Er is een smart- of digiboard met geluid en toegang tot internet. Indien er een piano in school is wordt daar graag gebruik van gemaakt.

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@grotebroer.com

Informatieaanvraag
Workshop Kerstmusical Zingen