Show menu

Kerstdrukte: boek gauw!

De feestelijke lichtjes beginnen al te fonkelen en de geur van versgebakken pepernoten hangt al in de lucht. Het is duidelijk dat de kerstvakantie met rasse schreden nadert, en de weken voorafgaand aan dit magische seizoen zijn bij Grote Broer Kunsteducatie altijd gevuld met creatieve projecten in heel Nederland . De jaarlijkse kerstdrukte is er weer! Wil je jouw basisschool een onvergetelijke ervaring bieden en de kersttijd in stijl vieren? Aarzel dan niet langer en boek nu jouw culturele programma bij Grote Broer Kunsteducatie. Onze kerstworkshops zijn perfect om het kerstseizoen sprankelend en creatief te maken!

kerst-circusdag-kerstdrukte

Circusplezier in de kerstperiode

Bij Grote Broer Kunsteducatie hebben we een scala aan boeiende workshops speciaal voor de kerstperiode. Laat je leerlingen als sterren schitteren met het dagproject Kerst Showtime, waar leerlingen de kans krijgen om hun podiumkunsten te tonen. Of kies voor onze Handlettering Kerstkaarten workshop, waar kinderen hun creativiteit kunnen uiten door prachtige, handgemaakte kerstkaarten te ontwerpen. Voor een dag vol entertainment is de Kerst Circusdag de perfecte keuze. En als je op zoek bent naar iets bijzonders, probeer dan onze 3D Kerst Pen workshop, waar leerlingen hun eigen kerstboom decoraties kunnen maken.

Kerstdrukte: boek een magische kerstworkshop

De periode voor de kerstvakantie belooft behoorlijk druk te worden, dus wacht net langer! Als je van plan bent om in de twee weken voor de kerstvakantie workshops te organiseren, is het belangrijk om nu contact op te nemen en jullie datum en programma vast te leggen. Het is handig als je ook enkele alternatieve data in gedachten hebt zodat we een datum kunnen vinden waarop jouw voorkeursprogramma georganiseerd kan worden. Als je gebonden bent aan een specifieke datum, is het fijn als je flexibel bent in je keuze van workshops. Bekijk ons hele aanbod van kerstworkshops, kies jullie favoriete workshops uit en geef Grote Broer een belletje. Samen gaan we bruisende culturele activiteiten plannen om jouw basisschool een onvergetelijke kerstperiode te bezorgen!