Show menu

Kinderboekenweek activiteiten

De Kinderboekenweek

Ieder jaar kijken we weer uit naar de Kinderboekenweek. Een prachtig initiatief om de leesbevordering van kinderen te stimuleren. Het lezen van boeken is erg belangrijk. Het bevordert onder andere de leesvaardigheid, stimuleert de fantasie en het inlevingsvermogen. Maar boven alles is lezen erg leuk en ontspannend. Je betreedt even een andere wereld en laat je meeslepen in het verhaal. Tijdens de kinderboekenweek zijn we landelijk op scholen druk aan het lezen en boeken aan het bespreken. Om het nog leuker en leerzamer te maken worden er verdiepende kinderboekenweek activiteiten georganiseerd. Grote Broer ontwikkeld ieder jaar weer unieke kunst workshops voor de kinderboekenweek. Een fantastische manier om creatief het thema in te duiken en lezen nog leuker en aantrekkelijker te maken! 

Kinderboekenweek activiteiten op de basisschool

Grote Broer is gespecialiseerd in de ontwikkeling en organisatie van kunsteducatie op basisscholen en wij hebben hier jarenlange ervaring mee. Wij bieden unieke kunst workshops aan geleid door professionals. Voor de Kinderboekenweek maken wij onze kunstworkshops nog specialer. 

De Kinderboekenweek activiteiten die Grote Broer ieder jaar voor basisscholen ontwikkeld bestaan uit 8 kunst workshops gebaseerd op het thema van het jaar. De workshops zijn in de basis workshops die wij in ons regulier workshop aanbod hebben. Voor de Kinderboekenweek worden deze in het Kinderboekenweek thema gegoten. Voor elke combi-groep zijn er 2 workshops en bij elke combigroep komen dezelfde kunstdisciplines terug. Ons doel is om met kunsteducatie de leeservaringen van de kinderen verder te ontwikkelen en verdieping te bieden. Onze Kinderboekenweek activiteiten zijn dus een uitgelezen kans om de creativiteit van kinderen te prikkelen met behulp van boeken. We gaan niet alleen samen lezen, maar ook samen creëren!

Kinderboekenweek activiteiten organiseren

Wil jij jouw leerlingen ook een onvergetelijke creatieve Kinderboekenweek bieden? Plan dan onze kinderboekenweek activiteiten in tijdens uw Kinderboekenweek dit jaar!

kinderboekenweek activiteiten