Lessenserie Circus

Samenwerken, concentratie en jezelf leren presenteren, allemaal punten die aan bod komen bij de lessenserie Circus. Leerlingen gaan bijvoorbeeld aan de slag met met Chinese draaiborden, koorddansen, acrobatiek en jongleren. Ze werken toe naar een gave circusact. Een lessenreeks waarbij ook motorische ontwikkeling een belangrijk onderdeel is.

Grote Broer werkt samen met diverse kunstprofessionals, ieder van hun eigen expertise! De lessenreeks circus wordt dan ook niet zomaar door iemand gegeven, maar door een heuse circusartiest! Onze workshopdocenten zijn naast kunst professional ook gedreven in het lesgeven en overbrengen van hun expertise op leerlingen. Op deze manier zijn onze workshops en lessenseries van hoge kwaliteit.

De lessenserie Circus heeft diverse varianten, zodat we kunnen aansluiten bij jullie wensen. Zo kan je er voor kiezen elk week met een andere circustechniek te werken, bijvoorbeeld jongleren, balanceren en Chinese draaibordjes. Wil je liever de diepte in met een lessenserie waarbij één techniek centraal staat? Ook dat is mogelijk. Verder is er de mogelijkheid om de lessenserie met een presentatie af te sluiten. Er kan gekozen worden uit de volgende lessenseries: Circusspelen, Circustheater, Jongleren, Balanceren of Acrobatiek.

Het leuke aan een lessenserie is dat je meerdere werken achter elkaar aandacht besteedt aan een discipline, hierdoor maken de leerlingen deze echt eigen en is het meer dan een korte introductie. Erg aan te raden dus.

Bekijk ook vooral de andere lessenseries die Grote Broer aanbiedt!

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

info@grotebroer.com

Leerdoelen

  • Leerlingen maken kennis met verschillende circusmaterialen.
  • Leerlingen leren zich te presenteren.
  • Leerlingen worden uitgedaagd hun grenzen te verleggen.
  • Leerlingen ontwikkelen hun motorische vaardigheden en hun doorzettingsvermogen.

Kosten lessenserie

De prijs van een lessenserie hangt af van het totale aantal lesdagen en het aantal groepen die de workshopleider per dag heeft.

Reis- en materiaalkosten

  • Reiskosten bedragen 0,21 euro per kilometer.
  • Materiaalkosten bedragen 35 euro per lesdag.

Benodigdheden

Voor deze lessenserie is er een gymzaal of ruim en leeg lokaal nodig. Bij voorkeur zijn er ook gymmatten.

    Meer informatie aanvragen

    Je ontvangt een bevestigingsmail nadat je een aanvraag hebt gedaan. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan even telefonisch contact met ons op of probeer het opnieuw.