Lessenserie Dans

Dans is een mooie discipline waarin sport en kunst elkaar overlappen. Naast het drukke leren, lezen en luisteren is het een heerlijke manier om kunsteducatie naar school te brengen: lekker actief en even uit het hoofd en in het lichaam. De lessenreeks dans van Grote Broer is laagdrempelig en divers en kan volledig in overleg met de school georganiseerd worden.

In de lessenserie Dans gaan de leerlingen aan de slag met het maken van een eigen dans. De leerlingen leren zich fysiek uit te drukken en leren ritmisch te bewegen. Ook versterken ze hun coördinatie en leren ze gebruik te maken van de ruimte. Laat de leerlingen kennismaken met verschillende dansstijlen of juist verdiepen in één stijl. Ongeacht je keuze, we garanderen een swingende lessenserie!

De lessenserie Dans heeft meerdere opties. Je kan ervoor kiezen om elke les aan de slag te gaan met een andere dansstijl. Echter, je kan ook de diepte in te gaan met een lessenserie waarin één stijl centraal staat. Je kan kiezen voor een lessenserie Dansexpressie, Werelddans (verschillende dansen uit verschillende landen), Clipdance, Streetdance en nog veel meer.  Voor de jongste leerlingen bieden we de lessenserie Kleuterdans aan. Aan het einde van de lessenserie kunnen de leerlingen zich presenteren met een eigen choreografie aan bijvoorbeeld alle papa’s en mama’s. Als dat nog te spannend is, dan nemen we de choreografie op en hebben ze hun eigen videoclip.

Wil je juist een dag vullende activiteit? Bekijk dan ons dagproject de Wereld Dansdag!

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

info@grotebroer.com

Leerdoelen

  • Leerlingen ontwikkelen gevoel voor ruimte.
  • Leerlingen ontdekken de expressiviteit van het lichaam.
  • Leerlingen versterken hun coördinatie en leren gebruik te maken van de ruimte.

Kosten lessenserie

De prijs van een lessenserie hangt af van het totale aantal lesdagen en het aantal groepen die de workshopleider per dag heeft.

Reis- en materiaalkosten

  • Reiskosten bedragen 0,21 euro per kilometer.
  • Er zijn geen materiaalkosten.

Benodigdheden

Een gymzaal of een ruim en leeg lokaal.

    Meer informatie aanvragen

    Je ontvangt een bevestigingsmail nadat je een aanvraag hebt gedaan. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan even telefonisch contact met ons op of probeer het opnieuw.