Lessenserie Dans

In de lessenserie Dans gaan de leerlingen aan de slag met het maken van een eigen dans. De leerlingen leren zich fysiek uit te drukken en leren ritmisch te bewegen. Ook versterken ze hun coördinatie en leren ze gebruik te maken van de ruimte. Laat de leerlingen kennismaken met verschillende dansstijlen of juist verdiepen in één stijl. Oftewel een swingende lessenserie gegarandeerd!

De lessenserie Dans heeft meerdere opties. Je kan ervoor kiezen om elke les aan de slag te gaan met een andere dansstijl. Echter, je kan ook de diepte in te gaan met een lessenserie waarin één stijl centraal staat. Je kan kiezen voor een lessenserie Dansexpressie, Werelddans (verschillende dansen uit verschillende landen), Clipdance, Streetdance en nog veel meer.  Voor de jongste leerlingen bieden we de lessenserie Kleuterdans aan. Aan het einde van de lessenserie kunnen de leerlingen zich presenteren met een eigen choreografie aan bijvoorbeeld alle papa’s en mama’s. Als dat nog te spannend is, dan nemen we de choreografie op en hebben ze hun eigen videoclip.

Leerdoelen

  • Leerlingen ontwikkelen gevoel voor ruimte.
  • Leerlingen ontdekken de expressiviteit van het lichaam.
  • Leerlingen versterken hun coördinatie en leren gebruik te maken van de ruimte.

Kosten lessenserie

De prijs van een lessenserie hangt af van het totale aantal lesdagen en het aantal groepen die de workshopleider per dag heeft.

Reis- en materiaalkosten

  • Reiskosten bedragen 0,21 euro per kilometer.
  • Er zijn geen materiaalkosten.

Benodigdheden

Een gymzaal of een ruim en leeg lokaal.

    Meer informatie aanvragen