Lessenserie Muziek

Muziek is een herkenbare discipline voor leerlingen. Misschien spelen ze zelf wel een instrument of kunnen ze mooi zingen? Ze vinden vast een bepaalde muzikant heel tof of zijn fan van een band? Omdat muziek zo laagdrempelig is en aansluit op de belevingswereld van basisschool leerlingen (en zeg nou zelf, iedereen eigenlijk wel), is het een mooie discipline om een lessenserie van te maken! Zo kan je nog dieper de muziek induiken, of juist verbreding aanbrengen.

Tijdens de lessenserie muziek kan je aan de slag met het maken van een eigen rap. Of gaan jullie toch voor musical zingen? Of juist voor een kennismaking met percussie? Alles is mogelijk. Kortom een muzikaal feest!

De lessenserie Muziek heeft meerdere opties. Je kan kiezen voor de lessenserie Rappen, Songwriting, Musical Zingen, maar ook bijvoorbeeld Percussie. Elke lessenserie legt de focus weer ergens anders op. Van het bedenken en schrijven van liedjes tot het muziek maken op allerlei verschillende soorten percussie instrumenten. Wil je in plaats van verdieping juist wat verbreding toevoegen aan de kennis van je leerlingen? Dan vullen we de lessenreeks muziek in naar jou behoefte, dus misschien wel één les rap, één les percussie en één les songwriting. Alles kan! Wat voor lessenserie kies jij?

Bekijk ook onze losse muziek activiteiten.

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

info@grotebroer.com

Leerdoelen

  • Leerlingen krijgen te maken met verschillende muzikale aspecten en ervaren vooral het plezier van muziek.
  • Leerlingen leren geconcentreerd te werken.
  • Wanneer een leerling een eigen idee krijgt wordt deze meteen toegepast.

Kosten lessenserie

De prijs van een lessenserie hangt af van het totale aantal lesdagen en het aantal groepen die de workshopleider per dag heeft.

Reis- en materiaalkosten

  • Reiskosten bedragen 0,21 euro per kilometer.
  • Materiaalkosten zijn afhankelijk van de soort workshops.

Benodigdheden

Een ruim lokaal met voldoende tafels en stoelen. Er is een smart- of digiboard aanwezig met geluid en toegang tot internet. Voor de lessenserie Percussie staan de stoelen in een cirkel.

Meer informatie aanvragen