Lessenserie Muziek

Een lessenserie Muziek staat volledig in het teken van muziek! Tijdens een lessenserie aan de slag met het maken van een eigen rap? Of gaan jullie toch voor musical zingen of voor een kennismaking met percussie? Alles is mogelijk. Kortom een muzikaal feest!

De lessenserie Muziek heeft meerdere opties. Je kan kiezen voor de lessenserie Rappen, Songwriting, Musical Zingen, maar ook bijvoorbeeld Percussie. Elke lessenserie legt de focus weer ergens anders op. Van het bedenken en schrijven van liedjes tot het muziek maken op allerlei verschillende soorten percussie instrumenten. Dus, voor welke lessenserie kies jij?

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

info@grotebroer.com

Leerdoelen

  • Leerlingen krijgen te maken met verschillende muzikale aspecten en ervaren vooral het plezier van muziek.
  • Leerlingen leren geconcentreerd te werken.
  • Wanneer een leerling een eigen idee krijgt wordt deze meteen toegepast.

Kosten lessenserie

De prijs van een lessenserie hangt af van het totale aantal lesdagen en het aantal groepen die de workshopleider per dag heeft.

Reis- en materiaalkosten

  • Reiskosten bedragen 0,21 euro per kilometer.
  • Materiaalkosten zijn afhankelijk van de soort workshops.

Benodigdheden

Een ruim lokaal met voldoende tafels en stoelen. Er is een smart- of digiboard aanwezig met geluid en toegang tot internet. Voor de lessenserie Percussie staan de stoelen in een cirkel.

    Meer informatie aanvragen

    Je ontvangt een bevestigingsmail nadat je een aanvraag hebt gedaan. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan even telefonisch contact met ons op of probeer het opnieuw.