Lessenserie Theater

Acteurs kom je overal tegen: reclamespotjes, series, films, noem maar op! Ten grondslag van een goede acteur ligt goed theaterspel, maar hoe doe je dat nou? Grote Broer biedt diverse workshops aan binnen de discipline theater, maar ook juist een lessenreeks van workshops. In de lessenserie Theater gaan de leerlingen aan de slag met verbeelding, spel en ook met expressie. Maar doen ze dat met taal, lichamelijke expressie of een mix van beide? Want bij de lessenserie Slapstick acteren ze zonder stem. Bij Theatersport gaat het juist om grappige sketches of leuke fysieke reacties op de ander.

De lessenreeksTheater heeft meerdere opties. Je kan kiezen om elke les een andere soort theaterles te volgen. Of juist de diepte in gaan met een lessenserie door voor één theatervorm te kiezen. Je kan kiezen voor de lessenseries Theaterspelletjes, Basistheater, Theatersport, Soapacteren, Fysiektheater of Slapstick. Tijdens de lessenseries verrijken we de expressieve vaardigheden van de leerlingen. Ze leren zichzelf te uiten op het podium. Daarnaast leren de leerlingen ook naar elkaar te luisteren, te kijken en op elkaar in te spelen. Bovendien is een lessenserie theater natuurlijk ook erg leuk en grappig! Welke leerling is een meester in improviseren en welke leerling is een echte soapacteur? Je ontdekt het tijdens een lessenserie Theater.

Geïnteresseerd in een dagvullend theaterproject? Bekijk ons dagproject Hotel Heerlijk!

Of juist een andere lessenserie uitzoeken? Bekijk dan alle lessenreeksen van Grote Broer!

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

info@grotebroer.com

Leerdoelen

  • Leerlingen maken kennis met de basiselementen van theater.
  • Leerlingen leren een rol te spelen.
  • Leerlingen leren om samen te werken op de speelvloer.

Kosten lessenserie

De prijs van een lessenserie hangt af van het totale aantal lesdagen en het aantal groepen die de workshopleider per dag heeft.

Reis- en materiaalkosten

  • Reiskosten bedragen 0,21 euro per kilometer.
  • Er zijn geen materiaalkosten.

Benodigdheden

Een ruim leeg lokaal waar tafels en stoelen gemakkelijk aan de kant geschoven kunnen worden. Er is een smart- of digiboard met geluidsingang en toegang tot internet.

Meer informatie aanvragen