Show menu

Grote Broer werkt alleen in het onderwijs. Onze projecten zijn volledig gericht op het ondersteunen van onderwijsinstellingen. We werken hoofdzakelijk op basisscholen, maar ook diverse bibliotheken en bedrijven zijn onze klanten. Een kleine selectie van onze klanten:

 • Het Mozaïek Arnhem
 • CBS Het Baken Veenendaal
 • OBS De Marshof Zwolle
 • Basisschool de Hazesprong Nijmegen
 • SBO ’t Sterrenbos Dieren
 • PCB Ichthus Schoonhoven
 • OBS De Toermalijn Lochem
 • CBS De Wegwijzer Apeldoorn
 • Oosterboerschool Meppel
 • De Spreng Barneveld
 • Op de Hoeksteen Hasselt
 • Bibliotheek IJmond Noord

(en nog 100-den scholen!)

Reacties

De Sterrenkring

“Zowel kinderen, leerkrachten en ouders hebben de Circusdag heel erg leuk gevonden. Het was voor ons een erg groot succes! Jullie begeleiding was heel duidelijk. Communicatie naar kinderen was goed en op niveau van de kinderen. In heel korte tijd hebben we een hele leuke circusact in elkaar kunnen zetten.”

Het Jongleren

“We zijn we allemaal onverdeeld enthousiast over het dagproject Ridder Roeland. Wij als leerkrachten hadden er van te voren niet veel werk mee; de ouders waren enthousiast; alle docenten waren goed, betrokken, enthousiast en vriendelijk; de kinderen waren enthousiast over de workshops; de kinderen waren zeer betrokken bij de voorstelling; het wisselen voor/na de verschillende scenes ging geweldig. Na de hele dag hing er zelfs na schooltijd nog een euforische stemming op school! Wij kijken met veel plezier op dit project terug.”

De Goudvink

“De workshops en het eindproduct waren erg leuk om te doen (voor de kinderen) en te bekijken (voor leerkrachten en overige begeleiders). Leuk om te zien dat alle workshops samen kwamen in een spetterende en verrassende voorstelling.”

De Ridderspoor

“We hebben genoten van de Speellab workshops. Goed georganiseerd, prettige en rustige leerkracht en afwisselende activiteiten. De kinderen luisterden goed naar de workshopdocent en doordat er naast de workshopdocent nog twee volwassenen aanwezig waren verliepen de activiteiten zonder problemen. De kinderen waren ook razend enthousiast!”

Sint Jan Baptist school

“We hebben gisteren een hele leuke Opa en de Reismachine dag gehad. De docenten van jullie waren erg fijn om mee te werken, vooral omdat ze zelf heel goed wisten wat ze moesten doen en hoe ze het wilden. De workshops met de kinderen verliepen erg goed. Het was een rustige en ontspannen sfeer. Het decor zag er leuk uit en de toneelspelers van jullie deden het ook erg leuk. Al met al een leuk en goed verzorgde dag van jullie. De kinderen en de leraren en ouders vonden het allemaal erg leuk!”

De Lindenholt

“Communicatie was erg goed. Er was altijd snel antwoord op de e-mails. Prettig en adequaat! De viering van het 30 jarig jubileum heeft door het dansproject bij iedere betrokkene bij de Lindenholt een blijvende herinnering opgeleverd.”

De Hoenderloogroep

“De theaterworkshop zat goed in elkaar. Er werd rekening gehouden met het niveau van de jongeren; duidelijke opdrachten waar iedereen aan mee kon doen. De workshop was laagdrempelig, maar wel uitdagend. Prettige docent die directief is en op een fijne manier met de doelgroep omgaat.”

De Vuurvogel

“Ik vond dat de docent de workshop breakdance erg goed en leuk deed. Vooral het rustige begin was goed, omdat hij het vertrouwen won en onzekerheid bij kinderen wegnam. Ook de interactie met de kinderen was erg goed, ze hadden de volle aandacht.”

De Groene Ring

“We zijn erg tevreden. De manier van aanbieden van de circusworkshop past erg bij onze school. De docenten waren zeer vakkundig én pedagogisch en didactisch sterk.”

Sportservice Nijmegen

“Het was een prachtige dag! Een 9 voor de workshops en docenten. Organisatorisch uitstekend!”