Show menu

Samenwerking IUDK en Grote Broer

Geweldig nieuws: vanaf 1 januari zijn we officieel gefuseerd met Impresariaat Uit de Kunst (IUDK)! Samen vormen we een vernieuwde organisatie voor kunsteducatie, gericht op basisscholen in heel Nederland. Ons doel is een nóg rijker en uitgebreider cultureel aanbod voor kinderen. Je hebt nu de keuze uit meer dan 80 workshops en meer dan 80 voorstellingen, bijvoorbeeld de voorstelling Willem Junior (nog slechts te boeken t/m 8 juli 2024)!

80 nieuwe voorstellingen

IUDK biedt meer dan tachtig voorstellingen aan, geschikt voor alle niveaus en doelgroepen, met uiteenlopende thema’s die aansluiten op de belevingswereld van kinderen en jongeren, zoals seksualiteit, verslaving, pesten en oorlog. Grote Broer, aan de andere kant, is gespecialiseerd in het organiseren van workshops en dagprojecten, waarbij we scholen zoveel mogelijk ontzorgen. We verzorgen de creatieve dag van A tot Z, inclusief planning, begroting en het vinden van de beste workshopdocenten. Dankzij de samenwerking tussen IUDK en Grote Broer wordt het nog eenvoudiger om het kunst- en cultuuraanbod samen te stellen en te organiseren.

Samen voor een bloeiende cultuursector

Grote Broer en IUDK elkaar ook gevonden in onze toewijding aan het cultuuronderwijs als sector. Beide omarmen we de Fair Practice Code, zijn we actief binnen brancheorganisaties en denken we mee met partijen als CJP, LKCA en Cultuurconnectie. We vinden het belangrijk om onze uitgebreide kennis en ervaring in het kunstonderwijs in te zetten om de sector te versterken. Wil je kennismaken met de experts van IUDK die nu bij Kleinkunstig werken? Bel/mail Lidia of Jeroen om te ontdekken welke voorstellingen passen bij jullie programma.

Samenwerking-IUDK-Kleinkunstig-Fusie-nieuwsbrief