Kunstzinnig project op school

Kunstzinnig project op school

Kunstzinnig project op school

Ook een kunstzinnig project op school? Het begint al bij het bepalen wie je doelgroep is. Klinkt als een inkoppertje, maar dat is het zeker niet! Wil je een project voor de hele school, of voor een enkele groep? En vervolgens, voor welke leeftijd(en)? Daarnaast natuurlijk een hele belangrijke: wat is het doel van je de activiteit? Wil je leuke projecten op school, zoals een workshop ter ere van een afscheid van een leerkracht, of wil je een project omdat je wilt werken aan een van de kerndoelen van het curriculum? Dit zijn allemaal vragen waar we je graag mee verder helpen.

Soms wil je natuurlijk meer dan een los project en ben je bezig een volledig cultureel jaarprogramma vast te stellen. Hoe je het ook went of keert, we komen er hoe dan ook samen uit! Want over al deze vragen hebben wij ook nagedacht, en ons aanbod zo ingericht dat er altijd wel iets tussen zit wat er bij jouw school past. En wat als onze projecten net niet helemaal aanhaken? Dan passen we ze graag aan of maken een project op maat.. speciaal voor jullie! Zo sluiten onze projecten altijd aan bij datgene waar jullie leerlingen behoefte aan hebben.

Grote Broer heeft vier verschillende soorten projecten:

Workshops
Een workshop organiseren we al vanaf 45 minuten. We kunnen meerdere workshops achter elkaar organiseren als je bijvoorbeeld voor meerdere groepen een project op schoolwil. Of we kunnen dezelfde klas meerdere workshops geven als je bijvoorbeeld de diepgang op wil zoeken. De workshops kunnen dienen ter kennismaking van een bepaalde techniek, maar ook om vakoverstijgend aan de slag te gaan op school.

Dagprojecten

Met een dagproject werk je in een dag toe naar een gave eindvoorstelling. ’s Ochtends volgen leerlingen workshops en studeren ze de act in. In de middag is er een spetterende voorstelling. Wil je graag een net iets andere opzet? Dan regelen we dat samen.

Lessenseries
Met lessenseries kunnen we nog meer de diepte of breedte in. Met een lessenserie kunnen de fijne kneepjes van het vak geïntroduceerd worden, of werken we vanuit het (vakoverstijgende) doel wat jullie voor ogen hebben. We komen meerdere keren bij jullie langs op school met dezelfde workshopdocent.

Leskist
De 3D-printerleskist is een schoolproject waarmee je zelf aan de slag kan in de klas. Je krijgt een makkelijke en overzichtelijke handleiding. Er zijn 5 lessen uitgewerkt. De leskist vast in je kast? Dat kan ook. We maken graag een 3D-printerleskist op maat.

    Meer informatie aanvragen