Organisatie van de projectdag

Organisatie van de projectdag

Organisatie van de projectdag

Wat doet Grote Broer bij de organisatie van de projectdag?
We hopen een open houding te hebben en geven je vooral ook duidelijkheid. We vinden het belangrijk dat je als cultuurcoördinator op de basisschool weet waar je aan toe bent. Er zijn geen kleine lettertjes of verrassingen. De eerste informatie die je van ons ontvangt is vaak een vrijblijvende prijsopgave met meerdere opties na aanleiding van een kennismakingsgesprek. Hier staat ook meteen in wat je eventueel zelf moet regelen voor de genoemde activiteiten op school. Dit zijn vaak simpele dingen zoals het regelen van een (speel)lokaal of toegang tot de wifi op school. Over de prijs en prijsopbouw zijn we ook zo duidelijk mogelijk, verder geen addertjes onder het gras. Een project op school moet vooral leuk en inspirerend zijn, dus als de knoop eenmaal is doorgehakt ligt het werk allemaal in onze handen.

Klinkt dit als muziek in de oren en zou je wel eens met ons willen samenwerken? Geef ons dan een belletje of mailtje!

Voor de grotere projecten, zoals de dagprojecten waar de hele school aan meedoet, maken wij een projectboek. Hierin staan overzichtelijke checklisten. Bovendien staat er voor iedere klas apart duidelijk beschreven wat je aan voorbereidingen moet doen en natuurlijk ook extraatjes die je zou kunnen doen. Jijzelf als organisator en de andere collega’s die erbij betrokken worden, hoeven dus zelf niet het wiel uit te vinden hoe ze hun eigen klas kunnen voorbereiden. Het idee is juist dat wij dit voor je bedenken en opzetten. Natuurlijk zijn er altijd scholen die zelf liever iets meer touwtjes in handen hebben, dan is dat zeker geen probleem. We vinden vast en zeker een mooie manier van samenwerken die voor jullie prettig werkt.

Bij de andere, wat kortere projecten ontvang jullie vooraf altijd een draaiboek. Hierin staat beschreven wat de organisatie van de projectdag is. Dit gaat over zaken als bijvoorbeeld een beamer, computer of toegang tot de wifi indien er codes voor nodig zijn. We sturen je dit een paar weken voorafgaand aan het schoolproject, zodat je genoeg tijd hebt om dit te regelen. Alles staat er duidelijk en makkelijk omschreven in. En mocht het niet duidelijk zijn, dan staat ons team aan productiemedewerkers graag voor je klaar aan de telefoon om je extra informatie te geven. En dit geldt voor alles! Grote Broer organiseert dagelijks vele projecten, dus we helpen je graag met de dingen die jij minder vaak doet. Zodat jij weer tijd overhoudt voor jouw expertise.

    Meer informatie aanvragen