Project voor afsluiting schooljaar

Project voor afsluiting schooljaar

Een dagproject leent zich perfect voor een feestelijke afsluiting van het schooljaar.

Afsluiting schooljaar

In de ochtend volgen leerlingen workshops, in de middag is er een spetterende voorstelling. En bij alle voorstellingen geldt dat je je (bijna) nergens druk om hoeft te maken, omdat onze workshopdocenten alles regelen. Van het meenemen van de geluidsinstallatie tot het begeleiden van de voorstelling. Zo kan je zelf ook genieten van het leuke schoolproject. Het enige wat jullie hoeven te doen is een uitnodiging sturen naar de ouders voor het grandioze optreden!

Alle dagprojecten voor op school op een rijtje:

  • Circusdag:

Ware circusartiesten zorgen er deze dag samen met je leerlingen voor dat er een spetterend circus aan het eind van de dag te zien is. Tijdens de workshops maken de kinderen kennis met verschillende circustechnieken en studeren ze een act in, zoals een balanceer- of jongleeract.

  • Streetbeatsdag voor afsluiting van het schooljaar

Vaten, tonnen en jerrycans zijn de instrumenten van dit schoolprojectvol met muziek! Het resultaat is een stoer optreden door en voor kinderen. De ouders zijn natuurlijk meer dan welkom. Wel op eigen risico, want ook zij kunnen zomaar onderdeel zijn van het optreden! Instrumenten zijn er tenslotte meer dan genoeg op straat. Een dagproject wat extra geschikt is voor kleinere scholen.

  • Wereld Dansdag

Dans je mee de wereld over met dit schoolproject? De leerlingen studeren een dans in rondom een bepaald land, zoals Italië of India. Deze dansen worden verwerkt tot een mooie voorstelling aan het eind van de dag, waarin het verhaal samenkomt met magische dansschoentjes… Klinkt sprookjesachtig, niet?

  • Theaterdag

Spannend hoor, in dit theater dagproject wil Opa, samen met reisbureau Fanja Fantasie, de hele wereld over reizen om al z’n kleinkinderen op te zoeken. Met een reismachine. En alle kinderen van je school? Daar wordt het helemaal knotsgek. Die wonen opeens in het buitenland. Groep 1 bevindt zich pardoes in Frankrijk en runnen hun eigen bakkerszaak en groep 6 kan zich zomaar in het Wilde Westen van Amerika bevinden. De dag wordt geleid door minimaal 2 ervaren acteurs die samen met de kinderen een act in gaan studeren die eindigt in de voorstelling waar bovenstaand verhaal te zien. Een leuke voorstelling voor een afsluiting van het schooljaar

  • Cultuurdag (theater, geschiedenis en kunst)

Dit schoolprojectdraait om de onhandig ogende Ridder Roeland die leeft in de Middeleeuwen. Hij wil graag eens iets voor een ander doen, maar dat mislukt eigenlijk bijna altijd. Een theatervoorstelling waar we verschillende facetten uit de middeleeuwen terug zien, gespeeld door de kinderen. Van monniken tot koningen. Het wordt een mooie theaterdag met een vleug geschiedenis en kunst. Ook dit project mondt uit in een spetterende voorstelling.

  • Lipdub voor afsluiting van het schooljaar

3, 2, 1… camera aan? De muziek start en iedereen staat klaar! Want in 1 shot wordt namelijk een hele videoclip opgenomen. Van Kinderen voor Kinderen tot Miley Cyrus. Een project welke leuk is ter afsluiting van het schooljaar, of bijvoorbeeld ter vervanging van een musical.

Liever de eindvoorstelling op een ander moment? Daar kunnen we het natuurlijk gewoon over hebben! Want, soms heb je gewoon net iets anders voor ogen dan wij hebben bedacht.

    Meer informatie aanvragen