Projecten voor de onderbouw

Projecten voor de onderbouw

Projecten onderbouw

Jongere kinderen zitten vol energie en we vinden het belangrijk dat de kinderen tijdens onze workshops hun energie kwijt kunnen, zo leren en genieten ze optimaal. Dit zijn allerlei verschillende disciplines waar de onderbouw kennis mee kan maken. Dit kan bijvoorbeeld bij de volgende projecten onderbouw:

Naast deze workshops hebben we ook leuke projecten voor de onderbouw waar de nadruk meer ligt op beeldend en hierin technisch inzicht leren te krijgen. Deze workshops daagt ze uit om ook hun creatieve kant te ontdekken. Zoals bij de volgende workshops:

Ook hebben we twee inspirerende workshops waarin jongere kinderen op een mooie manier kennis maken met digitale media en de camera en afhankelijk van je workshopkeuze ook met theater, namelijk:

Het leuke is, dat het schoolproject voor de onderbouw ook kan worden afgesloten met een presentatie, waarbij de ouders kunnen komen kijken. Natuurlijk zijn ook de opa’s en oma’s van harte welkom om te komen kijken naar hun kleinkinderen. We maken er dan meteen een heel groot spektakel van. Hebben ze ook meteen een goed beeld van de schoolprojecten die jullie organiseren!

Op zoek naar een net iets andere workshop? Op onze website vind je nog meer leuke projecten voor de onderbouw. Contact opnemen met onze adviseurs educatie kan natuurlijk ook.

    Meer informatie aanvragen