Show menu

Creatieve dag op school

Creatieve dag op school

Ga je voor de eerste keer een cultureel schoolproject organiseren of een creatieve dag op school en kan je wel wat hulp gebruiken? Neem dan eens contact op met onze adviseurs educatie. Stel je vraag en samen gaan we op zoek naar het project wat bij jullie school past. Dit kan via mail, telefonisch of via afspraak. En een appje sturen kan natuurlijk ook altijd. Gewoon, hoe het jou uitkomt.

Heb je al eens vaker een project voor je school georganiseerd en weet je al goed wat je wilt? Dan horen we graag je wens. We maken vervolgens een prijsopgave op maat, zonder addertjes onder het gras.  Het is duidelijk wat je van ons krijgt en hoe we aansluiten bij jullie wensen. Wil je graag even afspreken, omdat je van plan bent om bijvoorbeeld een groot project te organiseren? Dan komen we graag op school langs.

Gaan we vervolgens een project op school samen organiseren?

Dan doen we ons uiterste best om je zoveel mogelijk te ontlasten. Praktisch het enige wat jij hoeft te regelen is een lokaal, een wifi-code en een klas vol kinderen. Wij regelen de rest. Van jongleerballen, vr-brillen, 3d-pennen tot een geluidsinstallatie.