Show menu

Projecten voor de bovenbouw

Projecten bovenbouw

Projecten voor de bovenbouw. De bovenbouw is graag bezig met digitale media en technische snufjes. Hoe onderwijs je ze hier nu op een goede manier in? Dat doet Grote Broer met de volgende workshops, waarin vaak een interessante crossover is gemaakt naar een andere discipline, zoals muziek en theater:

Wil je graag de verbinding maken tussen kunst en techniek? Dan is het schoolproject Speellab wellicht wat voor jou bovenbouw. Dit is ook zeker iets wat past bij de belevingswereld van het oudere schoolkind. Het past ook goed bij het maakonderwijs, wat steeds meer in opkomst is.

Energie kunnen de leerlingen kwijt in onder andere deze leuke projecten bovenbouw:

Muziek of theater zijn de kern van de volgende leuke projecten:

Ook voor de bovenbouw sluiten we een schoolproject regelmatig af met een presentatie voor ouders, waarin alle leerlingen – net als in de workshops – een rol krijgen die het best bij hun past. Hebben ze meteen een goed beeld van de schoolprojecten die jullie organiseren! Natuurlijk mogen ook opa’s en oma’s komen kijken naar de gave voorstelling. Iedereen is van harte welkom! Er is dus een breed scala aan projecten bovenbouw.