Show menu

Kerstprojecten

Kerstmis is een bijzondere tijd. Het einde van het jaar nadert, de dagen worden donkerder en de lampjes komen tevoorschijn. Daarnaast is het ook de afsluiting van een heel kalenderjaar. Een lange vakantie staat voor de deur en het schooljaar is alweer op de helft. Juist in deze periode is het leuk om iets moois te organiseren in het kader van kunsteducatie, maar wel binnen het kerst thema! Daarom biedt Grote Broer toffe kerstprojecten aan. 

Wij hebben creatieve en energieke kerst workshops voor de hele school. Natuurlijk met stralend eindresultaat!

Ontzorgen

Het einde van het jaar is zelden een rustige periode. Daarom is het zo fijn om met Grote Broer samen te werken! Er komen professionele kunstdocenten naar jullie school die allerei kerst workshops geven. Als leerkracht een moment om te genieten en het stokje over te dragen aan de workshopdocenten. Geniet, doe mee en sluit het jaar zo geslaagd af met een passend kerstproject!

Kerst workshops

De kerstprojecten die Grote Broer aanbiedt zijn uiteenlopend! Bij sommige gaan we beeldend aan de slag, zoals de winterwonderland stopmotion workshop en andere juist weer lekker actief om alle energie van het jaar eruit te dansen, bijvoorbeeld de kerstdans workshops.

Kerst dagprojecten

Naast kerst workshops verzorgen we ook volledige dagprojecten in een kerstthema. Zoals de circus kerstdag! Tover de school voor een dag om in een circuspiste en geef de leerlingen een onvergetelijke afsluiting van het kalenderjaar!