Voorstelling De Grote Olympische Spelshow

Leerlingen beleven de mooiste momenten en de leukste Olympische sporten met De Grote Olympische Spelshow! Een theatrale, flitsende en grappige dansvoorstelling, die verschillende sporten laat zien in dance battles.

Leerlingen doen mee als ‘hulplijn’

Feiten, weetjes en vragen over memorabele momenten uit de geschiedenis van de Olympische Spelen vliegen in deze voorstelling om je oren. Vier stoere dansers strijden om de felbegeerde gouden medaille. De leerlingen worden aangespoord om mee te doen in de rol van de uit spelshows welbekende hulplijn. 

Tips

Ben je benieuwd naar meer dansvoorstellingen voor het basisonderwijs? In de voorstelling voor groep 1 en 2 Meneer Pannenkoek staan geometrische vormen centraal en worden leerlingen uitgedaagd om mee te dansen. Een voorstelling voor groep 6 t/m 8 is Raps ’n Taps van Maple Swank, waarin rap en tapdans op magische wijze samenkomen.  

Over Lonneke van Leth Dans

Lonneke van Leth Dans is een in Den Haag gesitueerd dansgezelschap voor de jeugd. Met impactvolle voorstellingen door het hele land wil het gezelschap jongeren helpen bij het verbinden van dans, verbeelding en betekenis. Daarnaast verzorgt Lonneke van Leth Dans veel actieve dansworkshops voor op school, en biedt ook passende workshops bij elke voorstelling. Leerlingen beleven in de workshops zelf de kracht en creativiteit van dans! Ook kun je een ‘Danser in de Klas’ uitnodigen, die komt vertellen hoe het is om danser te zijn en hoe dans als discipline zich heeft ontwikkeld.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: dans
  • Door: Lonneke van Leth Dans
  • Thema: sport, voeding, gezondheid
  • Duur: 45 minuten
  • Opbouw: 120 minuten
  • Max. groepsgrootte: 240
  • Geschikt voor: groep 3 t/m 8

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@grotebroer.com

Informatieaanvraag
Voorstelling De Grote Olympische Spelshow