Voorstelling Kleur beweegt jou!

In ‘Kleur beweegt jou!’ nemen de dansers van Lonneke van Leth Dans de kleinsten in het basisonderwijs mee in de wereld van Pips en Blanco. Een wereld waarin alles wit is. Wit is wat Pips en Blanco kennen, wit is schoon, wit is veilig, wit is thuis. Maar… zou er ook iets anders bestaan dan de kleur wit?

Ontdekkingsreis langs de basisemoties

Pips en Blanco gaan op ontdekkingsreis. In deze voorstelling koppelen de dansers de vijf basisemoties boosheid, verdriet, plezier, afgunst en angst aan kleuren en bewegingen. En, ben jij wel eens blij of boos geweest? De kinderen zijn zélf ook onderdeel van de voorstelling!

Deze dansvoorstelling is ook beschikbaar in het Engels.

Tips

Ben je op zoek naar meer voorstellingen voor de kleinsten in het basisonderwijs? In de voorstelling voor groep 1 en 2 Meneer Pannenkoek dansen de kleuters mee en maken samen vormen. Of kijk eens bij de interactieve muzikale voorstelling Olifantje in het bos voor groep 1 t/m 3!

Over Lonneke van Leth Dans

Lonneke van Leth Dans is een Haags dansgezelschap voor de jeugd. Met impactvolle voorstellingen en maatschappelijke vraagstukken helpt het gezelschap jongeren bij het maken van een connectie tussen dans, verbeelding en betekenis. Daarnaast geeft Lonneke van Leth Dans veel actieve dansworkshops voor op school, en biedt ook passende workshops bij elke voorstelling. Leerlingen ontdekken daarin zelf de kracht en creativiteit van dans! Ook kun je een ‘Danser in de Klas’ op bezoek laten komen. Die vertelt hoe het is om danser te worden en te zijn, en hoe dans zich door de jaren heen heeft ontwikkeld.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: dans
  • Door: Lonneke van Leth Dans
  • Thema: kleur, vorm, basisemoties
  • Duur: 45 minuten
  • Opbouw: 120 minuten
  • Max. groepsgrootte: 60
  • Geschikt voor: groep 1 t/m 3

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@grotebroer.com

Informatieaanvraag
Voorstelling Kleur beweegt jou!