Voorstelling Sorry

Dans gecombineerd met humor, slagwerk én oosterse vechtkunsten als Karate, Tai Chi en Pencak Silat: dat vind je allemaal terug in de voorstelling ‘Sorry’. Zijn we tegenwoordig misschien egocentrischer en ook harder tegen elkaar? Weten we nog dat we niet alleen voor onszelf leven, maar onderdeel zijn van een groter geheel?

Ober beleeft rampzalige dag

We volgen een ober in een restaurant. Zijn koks zijn ongemotiveerd en laten geen moment onbenut om hem dwars te zitten. Zijn klanten zijn lastig en onbeleefd en eisen al zijn aandacht op. Dan verschijnt er een Ninjakrijger, die alleen maar uit is op een goede knokpartij. En dan staat er onverwacht ook nog een inspecteur voor de deur! Is dit misschien wel de meest rampzalige dag uit het leven van de ober? ‘Sorry’ is een humoristische voorstelling die laat zien dat ‘sorry’ zeggen soms niet genoeg is, dat er méér nodig is. De dansers nemen een kijkje in de keuken van de oosterse vechtkunsten en Percossa verdedigt zichzelf met pittig slagwerk.

Tips

Ben je nieuwsgierig naar meer dansvoorstellingen voor het primair onderwijs? In Raps ’n Taps brengt het duo Maple Swank op energieke wijze rapmuziek en tapdans samen. Of kijk bij Dansendansendansen, waarin leerlingen op tijdreis gaan aan de hand van dans- en modestijlen.

Over Lonneke van Leth Dans

Lonneke van Leth Dans is een dansgezelschap voor de jeugd. Met betekenisvolle voorstellingen helpt het gezelschap kinderen en jongeren bij het leggen van de connectie tussen dans, verbeeldingskracht en betekenisgeven. Ook verzorgt Lonneke van Leth Dans vele actieve dansworkshops voor op school, en biedt passende workshops bij elke voorstelling. Verder is er de mogelijkheid om een ‘Danser in de Klas’ uit te nodigen! Die vertelt over wat het betekent om danser te worden en te zijn, en over hoe dans zich door de tijd heen heeft ontwikkeld.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: dans
  • Door: Lonneke van Leth Dans
  • Thema: omgaan met elkaar, gedrag
  • Duur: 45 minuten
  • Opbouw: 120 minuten
  • Max. groepsgrootte (school/theater): 240/240
  • Geschikt voor: groep 5 t/m 8

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@grotebroer.com

Informatieaanvraag
Voorstelling Sorry