Voorstelling The Match

‘The Match’ is een humoristische en verrassende voorstelling, waarin dans, rock en voetbal samenkomen. De leerlingen komen ook aan de bal met een nagesprek én een dans van 15 minuten op het toneel als wervelende afsluiter!

Gedanste voetbalwedstrijd

In ‘The Match’ wordt met veel energie en inzet een voetbalwedstrijd gedanst. De dansers doen een warming-up, storten zich op een irritante scheidsrechter, krijgen (natuurlijk!) onterecht rode en gele kaarten, en nemen met veel allure een penalty of hoekschop. Deze gedanste voetbalwedstrijd wordt begeleid door stoere rockmuziek.

Tips

Ben je benieuwd naar meer dans- en muzikale voorstellingen voor het basisonderwijs? Een ritmische en poëtische dansvoorstelling voor groep 3 t/m 8 is VOETEN! van Tappin-it Collective.  Of kijk eens bij Olifantje in het bos, een kleurrijke interactieve muziekvoorstelling voor de jongsten.

Over Lonneke van Leth Dans

Lonneke van Leth Dans wil met impactvolle voorstellingen kinderen en jongeren helpen bij het leggen van een connectie tussen verbeeldingskracht, dans en betekenis. Ook kan het gezelschap actieve dansworkshops voor op school verzorgen. Daarin ervaren leerlingen zelf de kracht en creativiteit van dans! Daarnaast kan Lonneke van Leth Dans bij elke voorstelling een passende workshop bieden. En wat dacht je van de mogelijkheid om een ‘Danser in de Klas’ te verwelkomen? Die komt vertellen over wat het betekent om danser te worden en te zijn, en over de geschiedenis van dans. Deze les kan ook ingezet worden als voor- of nagesprek bij een voorstelling.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: dans, humor
  • Door: Lonneke van Leth Dans
  • Thema: voetbal, sport
  • Duur: 50 minuten
  • Opbouw: 90 minuten
  • Max. groepsgrootte: 240
  • Geschikt voor: groep 3 t/m 8

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@grotebroer.com

Informatieaanvraag
Voorstelling The Match