Voorstelling Freonskip

Een voorstelling voor de jongere leerlingen boordevol muziek: dat is Freonskip. Drie matrozen kiezen het ruime sop. Ze gaan op reis, over zeeën vol verse woorden zoeken ze alle drie hun eigen bestemming: de Rode Stip. Tijdens hun ontdekkingsreis komen ze interessante dieren tegen, die hen verder willen helpen.

Wat betekent vriendschap?

Hoge golven en woelige baren brengen de drie matrozen dichter bij elkaar, maar hoe stevig is hun vriendschap écht? Er kan er immers maar één de kapitein zijn! Freonskip is een interactieve voorstelling over vriendschap. Wanneer ben je vrienden? En wat hoort er allemaal bij vriendschap? Jaloers zijn, of juist trots zijn op? Je eigenheid verliezen of juist jezelf blijven? Samen met de matrozen komen de leerlingen hier meer over te weten. En, Freonskip gaat óók over: lol trappen, veel muziek maken, verboden woorden opvissen en (helaas) dekdweilen!

Tips

Het trio Frets! biedt voor de midden- en bovenbouw in het primair onderwijs de voorstelling Iswah, met als thema de natuur en het milieu. Ben je op zoek naar meer voorstellingen voor de jongste leerlingen? Kijk dan eens bij Tomaatje op je neus van Arno Huibers, een vrolijke voorstelling over de magie van het theater.

Over Frets!

Frets! maakt muziektheater voor kinderen van 4 t/m 14 jaar. De voorstellingen van dit trio kenmerken zich door het actief betrekken van de kinderen die het publiek vormen. De missie van Frets! is om de kinderen de voorstelling te laten ervaren en beleven, in plaats van dat ze (vooral) stilzitten en kijken. Frets! geeft volop ruimte aan het initiatief en de invloed van het publiek. Zo krijgen de aanwezige kinderen het gevoel dat zij de voorstelling mee-maken. En dat is ook zo! Geen voorstelling van Frets! is hierdoor hetzelfde.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: muzikale theatervoorstelling
  • Door: Frets!
  • Thema: vriendschap, keuzes maken
  • Duur: 50 minuten
  • Opbouw: 120 minuten
  • Max. groepsgrootte (school/theater): 90/90
  • Geschikt voor: groep 1 t/m 4

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@grotebroer.com

Informatieaanvraag
Voorstelling Freonskip