Voorstelling Iswah!

Dayê is een grote olifant. Alle dieren om hem heen dansen met hem op zijn melodie. Leeuw brult de beste brullen, Spreeuw schettert de sappigste nieuwtjes en Giraffe grapt de geinigste grappen. Iedereen doet vrolijk mee. Maar dan stopt het met regenen en raakt de enige waterpoel in de omgeving vol met blubber en bagger. Daardoor verandert alles…

Samen kunnen we het!

We hebben maar één aarde. Die ene aarde hebben we te leen gekregen en geven we door aan de volgende generatie. Daarom moeten we er met elkaar goed op passen. Zo hebben mensen, kinderen en dieren in de toekomst ook nog een fijne plek om te leven. Het zal niet makkelijk zijn, maar samen kunnen we het voor elkaar krijgen! In ‘Iswah’ gaat Frets! samen met de leerlingen én hun verbeeldingskracht op onderzoek uit: hoe kunnen we de aarde leefbaar houden voor iedereen? Wat kunnen we hierin zelf doen?

Tips

Ben je nieuwsgierig naar meer voorstellingen over het thema klimaat en/of milieu? Kijk dan eens bij Het Klimaatcircus van Op Roet, een speelse voorstelling over klimaatverandering. Weer een heel andere insteek van het thema milieu vind je bij de interactieve voorstelling Van Rommel naar Trommel van De Vuilnismannen.

Over Frets!

Frets! maakt muziektheater voor kinderen van 4 t/m 14 jaar. De voorstellingen van dit trio kenmerken zich door het actief betrekken van de kinderen. In de visie van Frets! ervaren en beleven zij theater, in plaats van dat ze (vooral) stilzitten en kijken. Frets! geeft ‘in het moment’ ruimte aan het initiatief en de invloed van de kinderen in het publiek. Zo krijgen zij het gevoel dat de voorstelling alleen maar mét hen kan bestaan. En dat is ook zo: geen voorstelling van Frets! is hetzelfde.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: interactief theater
  • Door: Frets!
  • Thema: natuur en milieu
  • Duur: 50 minuten
  • Opbouw: 120 minuten
  • Max. groepsgrootte (school/theater): 90/90
  • Geschikt voor: groep 3 t/m 8

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@grotebroer.com

Informatieaanvraag
Voorstelling Iswah!