Voorstelling Raps 'n Taps

Laat je leerlingen kennismaken met Maple Swank: een superenergiek duo dat is ontstaan vanuit de magische ontmoeting tussen ‘Raps ’n Taps’.

Onvergetelijke muzikale reis

Janice ‘Lady J’ Lambert en Andy ‘Stewlocks’ Ninvalle nemen de leerlingen mee op een onvergetelijke reis langs rap, zang, tapdans, beatbox en … serious fun! De voorstelling ‘Raps ’n Taps’ is een aanstekelijke samensmelting van muziek en dans. In de woorden van Andy: ‘This captures the Pulse of Life!’. Daarbij heeft Maple Swank geen opnamestudio, instrumenten of andere ingewikkelde dingen nodig. Het duo laat zien hoe makkelijk muziek kan ontstaan, door gebruik te maken van niets anders dan de verbeelding!

Tips

Wil je je met jouw leerlingen in groep 7/8 nog verder verdiepen in de wereld van rap? Andy Ninvalle verzorgt voor deze doelgroep ook de voorstelling Jongen en Yo, over het ontstaan van hiphop. Zoek je een voorstelling waarin dans en theater samengaan? Kijk dan eens bij Assepoes van Lonneke van Leth Dans, een modern sprookje over eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Over Andy Ninvalle’s Maple Swank

Samen met zangeres, danseres en choreografe Janice Lambert vormt Andy Ninvalle het duo Maple Swank. Andy Ninvalle is een hiphopkenner die het genre zelf tot in de puntjes beheerst. Hij maakt educatieve, energieke en motiverende voorstellingen over hiphop, rap en beatbox. In het duo Maple Swank brengen Andy en Janice rap en tapdans op magische wijze samen.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

 • Genre: rap en tapdans
  Door: Andy Ninvalle’s Maple Swank
  Thema: mix van muziekstijlen
  Duur alleen voorstelling: 45 minuten
  Duur voorstelling + workshop: 110 minuten (45 minuten voorstelling, 20 minuten pauze, 45 minuten workshop)
  Opbouw: 60 minuten
  Max. groepsgrootte (school/theater): 180/200
  Geschikt voor: groep 6 t/m 8

Prijsinformatie

Onderstaande prijzen zijn de totaalprijzen inclusief reiskosten en vrijgesteld van btw. Er is uitgegaan van dat de voorstellingen op één dag na elkaar worden opgevoerd. Van deze voorstelling kunnen maximaal 2 voorstellingen op een dag georganiseerd worden.

 • 1 voorstelling: 1056 euro
 • 2 voorstellingen: 1406 euro

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@grotebroer.com

Informatieaanvraag
Voorstelling Raps 'n Taps