Voorstelling Van gitaar tot techno

De mannen van DIVE nemen je leerlingen mee op een muzikaal avontuur met het participatieconcert ‘Van gitaar tot techno’. Ze duiken in de populairste muziekstijlen van vandaag, zoals coole dubstep, swingende drum-and-bass en energieke breakbeats. Maar dat niet alleen! Ze laten ook zien hoe deze moderne muziekgenres zijn ontstaan, waardoor de leerlingen niet alleen plezier beleven maar ook iets leren over muziekgeschiedenis.

Boordevol interactie

De voorstelling zit boordevol interactie met de leerlingen, waaronder een spannende muziekquiz met kans op leuke prijzen. Het is een perfecte mix van educatie en plezier, waardoor leren over muziek een feestje wordt. Aan het eind van de voorstelling komen de muziekstijlen nog eens in een razendsnel tempo voorbij, en mogen de leerlingen zelf het podium op voor een onvergetelijke finale!

Tips

Ben je op zoek naar meer muzikale activiteiten om je leerlingen enthousiast te maken? Er is een breed en gevarieerd aanbod beschikbaar. Neem bijvoorbeeld ‘Willem Junior’, waar muziek en geschiedenis elkaar ontmoeten.

Over DIVE

Achter DIVE staan René Lenting en Raymond Dreesen, twee muzikanten die met hun live dance-acts de wereld over zijn gereisd. Ze hebben ook muziek gemaakt voor televisieprogramma’s. DIVE biedt diverse muzikale voorstellingen aan, speciaal ontworpen om leerlingen van de basisschool op een leuke en interactieve manier kennis te laten maken met muziek.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: participatieconcert
  • Door: DIVE
  • Thema: mix van muziekstijlen
  • Duur: 45 minuten
  • Opbouw: 60 minuten
  • Max. groepsgrootte (school/theater): 120/200
  • Geschikt voor: Groep 5 t/m 8

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@grotebroer.com

Informatieaanvraag
Voorstelling Van gitaar tot techno