Voorstelling Vriendschip

Drie matrozen gaan op reis. Ze zijn vrienden. Over zeeën vol met verse woorden zoekt ieder zijn eigen bestemming naar daar. In hun zoektocht komen ze Zingende Zeester tegen, Mijmerende Maan en Schreeuwende Meeuw die hen verder proberen te helpen. Hoge golven zorgen voor hechte manschappen, maar hoe verankerd is de vriendschap tussen de matrozen echt? Er kan per slot van rekening maar één kapitein zijn!

Wat betekent vriendschap

Vriendschip gaat over vriendschap: jaloers zijn of trots zijn op? Je eigenheid verliezen of behouden? En vriendschip gaat ook over: lol trappen, muziek maken, verboden woorden opvissen en helaas ook over dekdweilen.

Vriendschip is de nieuwe onderbouwvoorstelling van Jeugdtheater Frets, boordevol muziek.

‘Muziektheater over hoe verre reizen vrienden dichter bij huis kunnen brengen. De ultieme vriendschapsvoorstelling met prachtige projecties’

Tips

Het trio Frets! biedt voor de midden- en bovenbouw in het primair onderwijs de voorstelling Iswah, met als thema de natuur en het milieu. Ben je op zoek naar meer voorstellingen voor de jongste leerlingen? Kijk dan eens bij Tomaatje op je neus van Arno Huibers, een vrolijke voorstelling over de magie van het circustheater.

Over Frets!

Frets! maakt muziektheater voor kinderen van 4 t/m 14 jaar. De voorstellingen van dit trio kenmerken zich door het actief betrekken van de kinderen die het publiek vormen. De missie van Frets! is om de kinderen de voorstelling te laten ervaren en beleven, in plaats van dat ze (vooral) stilzitten en kijken. Frets! geeft volop ruimte aan het initiatief en de invloed van het publiek. Zo krijgen de aanwezige kinderen het gevoel dat zij de voorstelling mee-maken. En dat is ook zo! Geen voorstelling van Frets! is hierdoor hetzelfde.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: muzikale theatervoorstelling
  • Door: Frets!
  • Thema: vriendschap, keuzes maken
  • Duur: 50 minuten
  • Opbouw: 120 minuten
  • Max. groepsgrootte (school/theater): 90/90
  • Geschikt voor: groep 1 t/m 4

Prijsinformatie

Onderstaande prijzen zijn de totaalprijzen inclusief reiskosten en vrijgesteld van btw. Er is uitgegaan van dat de voorstellingen op één dag na elkaar worden opgevoerd. Van deze voorstelling kunnen maximaal 2 voorstellingen op een dag georganiseerd worden.

  • 1 voorstelling: 985 euro
  • 2 voorstellingen: 1407 euro

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@grotebroer.com

Informatieaanvraag
Voorstelling Vriendschip