Voorstelling Zeven zeeën, zeven zoenen

Een muzikale, snelle en humoristische voorstelling over het leven als (bijna) middelbare scholier: dat is ‘Zeven zeeën, zeven zoenen’. Een verhaal waarin de conciërge van school je beste vriend blijkt te zijn en de oude filosoof Aristoteles voortleeft in iedereen.

Tot over hun oren verdwaald

Hoe moet je je gedragen op de middelbare school? Hoe moet je lopen? Hoe moet je je tas dragen? Op je rus of juist over je schouder? En wat wil je wel en niet vragen tijdens de les? De jongens van Frets! duiken in deze voorstelling voor leerlingen uit groep 7 en 8 in de wereld van de middelbare school. Een wereld vol twijfel, onzekerheid, hormonen, liefde en verliefdheid, en raken er tot over hun oren in verdwaald.

Tips

Benieuwd naar het overige aanbod van muzikale theatervoorstellingen? Kijk bijvoorbeeld eens bij Life of Matheo waarin kleurrijk Afrika tot leven wordt gebracht. Of wat dacht je van Boutje van de Rommelberg? Een vrolijke en vindingrijke voorstelling over Boutje en zijn vrienden.

Over Frets!

Frets! maakt muziektheater voor kinderen in de basisschoolleeftijd. De voorstellingen van het trio kenmerken zich door het betrekken van de kinderen die het publiek vormen. De missie van Frets! is om hen de voorstelling actief te laten beleven en ervaren, in plaats van dat de kinderen (vooral) kijken en stil moeten blijven zitten. Frets! geeft daarom veel ruimte aan het initiatief van de kinderen in het publiek. Zo krijgen zij het gevoel dat de voorstelling samen wordt gemaakt. En zo is dat ook! Door deze aanpak is geen voorstelling van Frets! hetzelfde.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: theater
  • Door: Frets!
  • Thema: seksualiteit
  • Duur: 50 minuten
  • Opbouw: 120 minuten
  • Max. groepsgrootte (school/theater): 90/120
  • Geschikt voor: groep 7 t/m 8

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@grotebroer.com

Informatieaanvraag
Voorstelling Zeven zeeën, zeven zoenen