Voorstelling Zeven zeeën, zeven zoenen

Wie wij zijn? Boy, Daem en Mick, de drie pubers waar deze voorstelling over gaat. Een onvergetelijk feest waar maar geen eind aan lijkt te komen. Na veel branie is het tijd voor hét spel: doen, durven of de waarheid? Doe-hoen, doe-hoen, doe-hoen! Een avond die je niet snel van je netvlies zal krijgen, zeker niet wanneer Daem besluit een foto te maken op het hoogtepunt van de avond. Dat doe je toch niet? 

Tot over hun oren verdwaald

Zeven Zeeën, Zeven Zoenen, een muzikale en snelle voorstelling over het leven op de middelbare school waar de conciërge, bij gebrek aan beter, seksuele voorlichting blijkt te geven en Aristoteles voortleeft in iedereen. Geladen met humor leer je hoe je de vloer-moet-boenen, dat wat je in de biologieles eigenlijk écht wil weten en leren volwassenen eindelijk dat kinderen wel snappen waar ze het over hebben als ze praten over speciaal knuffelen. 

Schurend én veilig muziektheater over puberen, weerbaar zijn en ‘nee’ durven zeggen bij de eerste liefdesperikelen.

Tips

Benieuwd naar het overige aanbod van muzikale theatervoorstellingen? Kijk bijvoorbeeld eens bij Life of Matheo waarin kleurrijk Afrika tot leven wordt gebracht. Of wat dacht je van Boutje van de Rommelberg? Een vrolijke en vindingrijke voorstelling over Boutje en zijn vrienden.

Over Frets!

Frets! maakt muziektheater voor kinderen in de basisschoolleeftijd. De voorstellingen van het trio kenmerken zich door het betrekken van de kinderen die het publiek vormen. De missie van Frets! is om hen de voorstelling actief te laten beleven en ervaren, in plaats van dat de kinderen (vooral) kijken en stil moeten blijven zitten. Frets! geeft daarom veel ruimte aan het initiatief van de kinderen in het publiek. Zo krijgen zij het gevoel dat de voorstelling samen wordt gemaakt. En zo is dat ook! Door deze aanpak is geen voorstelling van Frets! hetzelfde.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: theater
  • Door: Frets!
  • Thema: seksualiteit
  • Duur: 50 minuten
  • Opbouw: 120 minuten
  • Max. groepsgrootte (school/theater): 90/120
  • Geschikt voor: groep 7 t/m 8

Prijsinformatie

Onderstaande prijzen zijn de totaalprijzen inclusief reiskosten en vrijgesteld van btw. Er is uitgegaan van dat de voorstellingen op één dag na elkaar worden opgevoerd. Van deze voorstelling kunnen maximaal 2 voorstellingen op een dag georganiseerd worden.

  • 1 voorstelling: 1154 euro
  • 2 voorstellingen: 1669 euro

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@grotebroer.com

Informatieaanvraag
Voorstelling Zeven zeeën, zeven zoenen