Voorstelling Clowns Kado

Op het podium staat een groot kado. Een deftige, bijna kale muzikant met alleen een plukje rood haar op zijn hoofd geeft een concert. Zijn clownsmaatje is er ook bij, maar geeft een heel eigen invulling aan de dingen! Met een vuilnisbak die muziek maakt, een bezem die leeft, een stille trom, een betoverende zeepbellen-act, bijzonder accordeonspel, en nog veel meer…

Clowneske pareltjes en muziek

En dat clownskado? Arno Huibers en musicus Paul van der Heijden pakken het graag voor de leerlingen uit met een vriendelijke glimlach en een aanstekelijke schaterlach. ‘Clowns kado’ is een voorstelling waarin Arno de leerlingen laat genieten van het mooiste en het beste uit zijn rijke oeuvre als clown. Paul acteert en musiceert hierbij in de beste traditie van de wit geschminkte clown. Wie wil er nu niet twee clowns kado?!

Tips

Ben je op zoek naar meer voorstellingen die de magische wereld van het circustheater voor jouw leerlingen tot leven brengen? Kijk dan ook eens bij Magica, een voorstelling over twee hedendaagse clowns in een verlaten circus. Vanuit een andere invalshoek is er ook de speelse en interactieve voorstelling Het Klimaatcircus over het thema klimaatverandering.

Over Arno Huibers

Al meer dan veertig jaar is Arno Huibers een van de vernieuwers van de theater- en de circusclown. Met zijn pure en fijnzinnige humor brengt zijn clown hem in theaters en op festivals over de hele wereld, en in scholen door heel Nederland. Naast clown is Arno regisseur, acteur en bewegingskunstenaar. Hij heeft een eigen theater in Eindhoven.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

 • Genre: clownsvoorstelling
  Door: Arno Huibers
  Thema:
  Duur: minuten
  Opbouw: minuten
  Max. groepsgrootte (school/theater):
  Geschikt voor: groep 1 t/m 8

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@grotebroer.com

Informatieaanvraag
Voorstelling Clowns Kado