Voorstelling Clowns Kado

Op het podium staat een groot kado. Een deftige, bijna kale muzikant met alleen een plukje rood haar op zijn hoofd geeft een concert. Zijn clownsmaatje is er ook bij, maar geeft een heel eigen invulling aan de dingen! Met een vuilnisbak die muziek maakt, een bezem die leeft, een stille trom, een betoverende zeepbellen-act, bijzonder accordeonspel, en nog veel meer…

Clowneske pareltjes en muziek

En dat clownskado? Arno Huibers en musicus Paul van der Heijden pakken het graag voor de leerlingen uit met een vriendelijke glimlach en een aanstekelijke schaterlach. ‘Clowns kado’ is een voorstelling waarin Arno de leerlingen laat genieten van het mooiste en het beste uit zijn rijke oeuvre als clown. Paul acteert en musiceert hierbij in de beste traditie van de wit geschminkte clown. Wie wil er nu niet twee clowns kado?!

Tips

Ben je op zoek naar meer voorstellingen die de magische wereld van het circustheater voor jouw leerlingen tot leven brengen? Kijk dan ook eens bij Magica, een voorstelling over twee hedendaagse clowns in een verlaten circus. Of de voorstelling Tomaatje op je neus, ook van Arno Huibers en speciaal voor de allerkleinsten.

Over Arno Huibers

Al meer dan veertig jaar is Arno Huibers een van de vernieuwers van de theater- en de circusclown. Met zijn pure en fijnzinnige humor brengt zijn clown hem in theaters en op festivals over de hele wereld, en in scholen door heel Nederland. Naast clown is Arno regisseur, acteur en bewegingskunstenaar. Hij heeft een eigen theater in Eindhoven.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: clownsvoorstelling
  • Door: Arno Huibers
  • Duur: 55 minuten
  • Opbouw: 90 minuten
  • Max. groepsgrootte (school/theater): 175/200
  • Geschikt voor: groep 1 t/m 6
  • Deze voorstelling kan niet starten voor 11.00 uur

Prijsinformatie

Onderstaande prijzen zijn de totaalprijzen inclusief reiskosten en vrijgesteld van btw. Er is uitgegaan van dat de voorstellingen op één dag na elkaar worden opgevoerd. Van deze voorstelling kunnen maximaal 2 voorstellingen op een dag georganiseerd worden.

  • 1 voorstelling: 1196 euro
  • 2 voorstellingen: 1970 euro

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@grotebroer.com

Informatieaanvraag
Voorstelling Clowns Kado