Voorstelling De grote Zambini

In de voorstelling ‘De Grote Zambini’ ontmoeten leerlingen Anton. Hij staat bij een grote, geheimzinnige kist. Daarin zitten spullen die ooit van zijn over- over- óvergrootvader waren, die ook wel De Grote Zambini werd genoemd. Nieuwsgierig en vol verbazing pakt Anton de kist uit. De inhoud blijkt nog magischer dan verwacht!

Anton en assistente geven magische show

Er blijken niet alleen voorwerpen om mee te goochelen in de kist te zitten. Zelfs de assistente van De Grote Zambini komt tevoorschijn, overdekt met oude glitter en glamour. Dit vraagt natuurlijk om een goochelshow, maar Anton is helemaal géén goochelaar. In een hilarische poging het publiek tóch te vermaken met een echte goochelvoorstelling, halen Anton en zijn assistente alles uit de kast. En uit het publiek! Zo slagen ze erin om er een fantastische voorstelling van te maken. Ter plekke ontstaat samen met de leerlingen een magisch spektakel.

Tips

Vind je circus leuk, maar ben je voor nu op zoek naar een andere invalshoek voor je voorstelling op school? Kleinkunstig biedt ook dans- en theatervoorstellingen. Kijk bijvoorbeeld eens bij Het water is over de dijk, een spannende theatervoorstelling over de nacht van de watersnoodramp. Een bijzondere dansvoorstelling is Mijn Huis, waarin het verhaal van een vluchteling uit Syrië wordt verbeeld: hoe is het om ‘thuis’ te komen in het veilige Nederland?

Over Cirque Magnifique

Cirque Magnifique is een gezelschap voor circustheater met een geheel eigentijdse en unieke stijl. Sublieme acts, poëtische clownerie, opzwepende muziek en een betoverende belichting voeren het publiek mee naar een droomwereld.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: circustheater
  • Door: Cirque Magnifique
  • Thema: goochelen, magie van het circus
  • Duur: 50 minuten
  • Opbouw: 120 minuten
  • Max. groepsgrootte (school/theater): 250/300
  • Geschikt voor: groep 1 t/m 8

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@grotebroer.com

Informatieaanvraag
Voorstelling De grote Zambini