Voorstelling De verschrikkelijke badmeester

Lev moet van zijn vader op zwemtraining bij Boris, een beroemde zwemkampioen. Daar heeft Lev helemaal geen zin in, want Boris is een verschrikkelijke badmeester! Hij is supergemeen tegen kinderen en heeft allemaal belachelijk strenge regels bedacht. Stiekem noemen de kinderen hem ‘Brulboei’. Dan ontdekt Lev dat Brulboei een kind heeft ontvoerd. Samen met zijn buurmeisje Lita komt Lev in actie.

Niets is onmogelijk

Met petjes, snorren, speelgoedauto’s, geluidseffecten, handpoppen en snelle kostuumwisselingen brengen de spelers in de voorstelling ‘De verschrikkelijke badmeester’ een wereld tot leven waarin de gebeurtenissen zich opstapelen en niets onmogelijk lijkt! Deze voorstelling op school is een ode aan de fantasie, een ode ook aan het maken van theater. ‘De verschrikkelijke badmeester’ is een spannende komedie over akelige ouders, zielige zeehonden, verraad en stoer doen. En over twee beste vrienden én een heldin.

Tips

Ben je op zoek naar meer theatervoorstellingen voor op school? Kijk ook eens bij Het water is over de dijk, eveneens van Theaterloods-B. Of wat dacht je van circustheater? Dat biedt de voorstelling Magica van Cirque Magnifique.

Over Theaterloods-B

Theaterloods-B is een Zeeuwse theatermakerij die zich richt op leerlingen in het primair en voortgezet onderwijs. Jongeren zien de wereld tegenwoordig vooral via social media of tv. Door leerlingen te confronteren met acteurs en onverwachte situaties, wil Theaterloods-B hun blikveld en beleving verruimen, ze zelf laten nadenken én hun plezier voor theater aanwakkeren. De acteurs spelen in de klas, in speel- of gymzalen, en ook in het theater.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: theater, spannende komedie
  • Door: Theaterloods-B
  • Thema: keuzes maken
  • Duur: 60 minuten
  • Opbouw: 60 minuten
  • Max. groepsgrootte (school/theater): 120/120
  • Geschikt voor: groep 4 t/m 8

Prijsinformatie

Onderstaande prijzen zijn de totaalprijzen inclusief reiskosten en vrijgesteld van btw. Er is uitgegaan van dat de voorstellingen op één dag na elkaar worden opgevoerd. Van deze voorstelling kunnen maximaal 2 voorstellingen op een dag georganiseerd worden.

  • 1 of 2 voorstellingen: 1362 euro

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@grotebroer.com

Informatieaanvraag
Voorstelling De verschrikkelijke badmeester