Voorstelling Helden

Een prikkelarme dansvoorstelling voor leerlingen in de leeftijd van 5 t/m 8 jaar: dat is ‘Helden’. De voorstelling gaat over hoe je een held bent als je helpt, maar óók als je om hulp durft te vragen!

Aangepast aan jullie doelgroep

De uitvoerenden horen graag vooraf wat jullie wensen en mogelijkheden zijn, en nemen daarover contact op. Ze passen de voorstelling vervolgens aan en nemen daarin mee wat de leerlingen aankunnen qua prikkelgevoeligheid.

Tips

Ben je benieuwd naar meer dansvoorstellingen voor de jongere leerlingen? Kijk dan ook eens bij Woordenwervel of Bubbel.

Over De Vertelfabriek

De Vertelfabriek is een innovatieve theatergroep die zijn oorsprong vond in de unieke behoefte van één meisje, Amélie, wiens bijzondere ontwikkeling de aanleiding gaf voor een diepgaande reflectie over toegankelijkheid in theater. Vanaf hun allereerste voorstelling heeft deze groep zich ten doel gesteld om vraagstukken rondom inclusiviteit en toegankelijkheid centraal te stellen in hun werk. Dit streven naar een inclusieve theaterervaring, waarin iedereen, ongeacht achtergrond, geaardheid of beperking, volledig kan genieten en zich kan ontwikkelen op het gebied van theater, is het fundament van hun missie en visie. De Vertelfabriek droomt van een toekomst als inclusief productiehuis, waarbij de volledige betrokkenheid bij het product en de ontwikkeling van divers talent vooropstaan.

Meer weten? Neem contact op

Specificaties

  • Genre: theater en dans
  • Door: De Vertelfabriek
  • Thema: om hulp durven vragen
  • Duur: 45 minuten
  • Opbouw: 90 minuten
  • Max. groepsgrootte (school/theater): in overleg
  • Geschikt voor: ontwikkelingsleeftijd 5 t/m 8 jaar

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@grotebroer.com

Informatieaanvraag
Voorstelling Helden