KBW - Gr. 7/8 - Camouflage Grime

Leerlingen gaan aan de slag met de magie van grime! De leerlingen steken hun handen in de grime, vanuit het Kinderboekenweekthema ‘Lekker eigenwijs’. Samen maken zij een camouflage grime waarbij je experimenteert met vormen en kleuren en je eigen arm zo grimeert dat deze volledig blendt met een achtergrond. Een inspirerende en feestelijke workshop die verhalen letterlijk tot leven brengt!

Opbouw workshop Camouflage Grime

In de workshop Camouflage Grime geven de leerlingen kleur aan het Kinderboekenweek thema ‘Lekker eigenwijs’. De leerlingen krijgen eerst een grime-demonstratie waarna ze hun favoriete verhalen met eigenwijze personages en eigenzinnige verhaallijnen met elkaar delen om tot inspiratie te komen. Met behulp van grime kan je iets of iemand laten opvallen, uitlichten of karakter geven. De leerlingen passen dit vervolgens zelf toe door in groepjes hun eigen camouflage grime te maken. Ze experimenteren met kleuren en vormen, en leren de basistechnieken van het grimeren. Bij het maken van hun grime ontwerp staat het thema ‘Lekker eigenwijs’ centraal! Leerlingen ontdekken de mogelijkheden van grime en voeden hun waardering voor verhalen. Met kleurrijke kunstwerken als resultaat!

Meer lezen over de Kinderboekenweek van 2024, kijk dan op de officiële website van de Kinderboekenweek. En bekijk vooral hier het hele KBW aanbod van Grote Broer!

Leestip: Bridget van der Puff en de misbaksels – Martin Steward

Meer weten? Neem contact op

Workshopkosten

  • Een dag lang workshops, bijvoorbeeld 5 groepen van 28 leerlingen die allemaal 1 workshop volgen, kan al vanaf € 4,24 per leerling.
  • Wil je drie of meer verschillende workshops boeken? Dan maken wij graag een prijsopgave op maat i.v.m. staffelkorting.
  • Prijs per workshop bij één of twee workshops: 489 euro per dagdeel of 619 euro voor beide dagdelen. Excl. reis- en materiaalkosten.
  • In het dagdeel in de ochtend kunnen 4 rondes van 45 minuten, 3 rondes van 60 minuten of 2 rondes van 90 minuten worden georganiseerd. Het aantal rondes in de middag hangt af van de schooltijden.
  • Reiskosten bedragen 40 euro, ongeacht waar de school gevestigd is.
  • Materiaalkosten zijn 35 euro per ronde.

Benodigheden

Een ruim lokaal met voldoende tafels en stoelen. In het lokaal is een wasbak met kraan aanwezig.

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@grotebroer.com

Informatieaanvraag
KBW - Gr. 7/8 - Camouflage Grime