KBW - groep 3/4 - Camouflage Grime

Welke leerling houdt nou niet van eigenwijze verhalen? In de workshop Camouflage Grime gaan we met het Kinderboekenweek-thema ‘Lekker eigenwijs’ aan de slag! Terwijl de leerlingen zich onderdompelen in de kleurrijke wereld van grime, wordt er gevraagd naar hun favoriete personages en verhalen. De docent neemt inspirerende afbeeldingen mee waarmee de leerlingen hun eigen camouflage grime maken. Komt dat zien!

Opbouw workshop Camouflage Grime

In de workshop Camouflage Grime duiken de leerlingen in eigenwijze verhalen en dompelen zij zich onder in de kleuren van de afbeeldingen! De workshop begint met voorbeelden van grime en uitleg over waar je het tegenkomt. De leerlingen gaan werken met het Kinderboekenweekthema “Lekker eigenwijs”, waarbij ze kijken naar inspirerende verhalen over eigenwijze personages. Natuurlijk gaan ze vooral creatief aan de slag! In groepjes maken de leerlingen hun eigen camouflage grime, geïnspireerd op de fantasierijke landschappen uit verhalen. Grime is een speelse manier om verhalen en hun thema’s te ontdekken. Aan het einde van de workshop is er tijd om elkaars kunstwerken te bewonderen!

Meer lezen over de Kinderboekenweek van 2024, kijk dan op de officiële website van de Kinderboekenweek. En bekijk vooral hier het hele KBW aanbod van Grote Broer!

Leestip: Tuf, het stoerste meisje van de oertijd – Tijs van Marle & Esther van den Brink

Meer weten? Neem contact op

Workshopkosten

  • Een dag lang workshops, bijvoorbeeld 5 groepen van 28 leerlingen die allemaal 1 workshop volgen, kan al vanaf € 4,24 per leerling.
  • Wil je drie of meer verschillende workshops boeken? Dan maken wij graag een prijsopgave op maat i.v.m. staffelkorting.
  • Prijs per workshop bij één of twee workshops: 489 euro per dagdeel of 619 euro voor beide dagdelen. Excl. reis- en materiaalkosten.
  • In het dagdeel in de ochtend kunnen 4 rondes van 45 minuten, 3 rondes van 60 minuten of 2 rondes van 90 minuten worden georganiseerd. Het aantal rondes in de middag hangt af van de schooltijden.
  • Reiskosten bedragen 40 euro, ongeacht waar de school gevestigd is.
  • Materiaalkosten zijn 35 euro per ronde.

Benodigdheden

Een ruim lokaal met voldoende tafels en stoelen. In het lokaal is een wasbak met kraan aanwezig.

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@grotebroer.com

Informatieaanvraag
KBW - groep 3/4 - Camouflage Grime