Workshop Camouflage Grime

Deze camouflage grime workshop is anders dan je misschien verwacht. We gaan geen wonden maken of rimpels grimeren. Nee, jouw huid is wel het canvas, maar we gaan er een heus kunstwerk van maken! Je kiest een patroon of beeld uit en gaat je hand of gezicht beschilderen, zodat deze uiteindelijk volledig ingeblend is met de achtergrond. Volledig gecamoufleerd dus! Goed kunnen grimeren heeft alles te maken met goed kijken. Vooral tijdens deze workshop. De leerlingen leren uiteenlopende technieken en worden super in camoufleren. Door goed te kijken en gedetailleerd te werken maken de leerlingen verrassende kunstwerken op zichzelf!

Opbouw workshop Camouflage Grime

De workshop start met een introductie van een echte grimeur. Onze workshopdocenten zijn behalve docent ook professionals in de kunstsector en bij deze workshop betekent dat ze regelmatig in het theater of op de set staan als grimeur. Hoe cool is dat?! Na de introductie gaan de leerlingen aan de slag met diverse schminktechnieken. Ze maken een ontwerp op basis van de achtergrond en gaan daarna aan de slag. Met zichzelf als canvas ontwikkelt ieder zich tot een grimeur en camoufleren ze als geen ander! Een leuke originele workshop voor diverse leeftijden. Beeldende kunst op een hele nieuwe manier!

We bieden naast de workshop camouflage grime nog twee grime workshops aan, bekijk ook filmwonden grime en karaktergrime!

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

info@grotebroer.com

Inspiratielessen

Voer uw e-mailadres in en u kunt de inspiratielessen downloaden.

Leerdoelen

  • Leerlingen leren verschillende grimeer technieken met verschillende materialen.
  • Leerlingen worden uitgedaagd hun creativiteit en verbeelding in te zetten.
  • Leerlingen leren binnen een thema een eigen grime ontwerp te maken en bij een medeleerling uit te voeren.

Workshopkosten

  • Prijs per workshop: 489 euro per dagdeel of 619 euro voor beide dagdelen. Excl. reis- en materiaalkosten.
  • In het dagdeel in de ochtend kunnen 4 rondes van 45 minuten, 3 rondes van 60 minuten of 2 rondes van 90 minuten worden georganiseerd. Het aantal rondes in de middag hangt af van de schooltijden.
  • Wil je drie of meer verschillende workshops boeken? Dan maken wij graag een prijsopgave op maat i.v.m. staffelkorting.

Reis- en materiaalkosten

  • Reiskosten bedragen 40 euro, ongeacht waar de school gevestigd is.
  • Materiaalkosten bedragen 35 euro per ronde.

Benodigdheden

Een ruim lokaal met voldoende tafels en stoelen. In het lokaal is een wasbak met kraan aanwezig.

Meer informatie aanvragen