Workshop Filmwonden Grime

Filmwonden grime? Wat is dat precies? Personages in films of series die vallen en bijvoorbeeld schaafwonden krijgen, krijgen deze natuurlijk niet echt. Dit is het werk van een goede grimeur. Tijdens deze workshop gaan de leerlingen ook aan de slag als grimeurs: ze gaan filmwonden bij elkaar grimeren en ze lijken net echt!

Opbouw workshop Filmwonden Grime

De workshop Filmwonden Grime start met een korte introductie waarin een aantal basis grimeertechnieken worden uitgelegd. Hierna gaan de leerlingen aan de slag met de grimeerset. Ze kunnen eerst op hun eigen arm oefenen met het maken van een wond. Daarna werken de leerlingen in tweetallen, zodat ze elkaar kunnen grimeren. Welke leerling krijgt een hoofdwond en welke leerling krijgt een blauw oog? Aan het eind van de workshop worden alle spectaculaire wonden er natuurlijk weer afgehaald, zodat de leerlingen onbeschadigd de klas uitlopen.

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

info@grotebroer.com

Leerdoelen

 • Leerlingen leren verschillende grimeer technieken met verschillende materialen.
 • Leerlingen worden uitgedaagd hun creativiteit en verbeelding in te zetten.
 • Leerlingen leren binnen een thema een eigen grime ontwerp te maken en bij een medeleerling uit te voeren.

Workshopkosten

 • Prijs per workshop: € 460,- per dagdeel of € 595,- voor beide dagdelen.
 • In het dagdeel in de ochtend kunnen 4 rondes van 45 minuten, 3 rondes van 60 minuten of 2 rondes van 90 minuten worden georganiseerd. Het aantal rondes in de middag hangt af van de schooltijden.
 • Wil je drie of meer verschillende workshops boeken? Dan maken wij graag een prijsopgave op maat i.v.m. staffelkorting.

Reis- en materiaalkosten

 • Reiskosten bedragen 40 euro, ongeacht waar de school gevestigd is.
 • Materiaalkosten bedragen 35 euro per ronde.

Benodigdheden

Een ruim lokaal met voldoende tafels en stoelen. In het lokaal is een wasbak met kraan aanwezig.

  Meer informatie aanvragen

  Je ontvangt een bevestigingsmail nadat je een aanvraag hebt gedaan. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan even telefonisch contact met ons op of probeer het opnieuw.