Workshop Jungle grime

Wat als je neerstort in het Amazonegebied en moet zien te overleven? Zie je daar iets wegsluipen achter de varens? En wat is dát voor geluid? De jungle zit vol gevaren! Dan komt het goed uit om de beste camouflage skills te hebben. Daarmee val je niet op in de omgeving en lopen de roofdieren je voorbij. In deze workshop jungle grime nemen de workshopdocenten de leerlingen mee in de wondere wereld van grimeren.

Opbouw workshop Jungle grime

De leerlingen ontdekken tijdens deze workshop hoe je met behulp van grime een hand of gezicht kunt laten wegvallen tegen een achtergrond. De workshop begint met het uitleggen van een aantal schminktechnieken, zoals het gebruik van lijnen en blenden met sponzen en penselen. Daarna gaan de leerlingen zelf grimeren en camoufleren. Ze kiezen daarvoor een jungle-thema uit een tijdschrift of gebruiken een speciale gelamineerde achtergrond. Aan het einde van de workshop bewonderen de leerlingen elkaars eindresultaten. Welke elementen uit de jungle zie je terugkomen? Welke kleuren zijn er allemaal gebruikt? En wie is er het beste in geslaagd om te ‘verdwijnen’? De leerlingen zijn klaar voor een ontdekkingsreis door het regenwoud!

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

info@grotebroer.com

Leerdoelen

 • De leerlingen leren verschillende grimeertechnieken met verschillende materialen.
 • De leerlingen worden uitgedaagd hun creativiteit en verbeelding in te zetten.
 • De leerlingen leren binnen een thema een eigen grime-ontwerp te maken en bij een medeleerling uit te voeren.

Workshopkosten

 • Prijs per workshop: 460 euro per dagdeel of 595 euro voor beide dagdelen. Excl. reis- en materiaalkosten.
 • In het dagdeel in de ochtend kunnen 4 rondes van 45 minuten, 3 rondes van 60 minuten of 2 rondes van 90 minuten worden georganiseerd. Het aantal rondes in de middag hangt af van de schooltijden.
 • Wil je drie of meer verschillende workshops boeken? Dan maken wij graag een prijsopgave op maat i.v.m. staffelkorting.

Reis- en materiaalkosten

 • Reiskosten bedragen 40 euro, ongeacht waar de school gevestigd is.
 • De materiaalkosten bedragen 35 euro per ronde.

Benodigdheden

Een ruim lokaal met voldoende tafels en stoelen. Indien mogelijk is er in het lokaal een wasbak met kraan aanwezig.

  Meer informatie aanvragen

  Je ontvangt een bevestigingsmail nadat je een aanvraag hebt gedaan. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan even telefonisch contact met ons op of probeer het opnieuw.