Workshop Karaktergrime

Waar podiumlicht het gezicht van een artiest afvlakt, brengt (karakter) grime het weer tot leven! Grime zorgt ervoor dat artiesten kunnen stralen op het podium of juist een heel ander gezicht krijgen. Ervaar tijdens deze workshop wat grime kan doen voor iemands gezicht. En ontdek op welke manier de gezichten van de leerlingen allemaal veranderd kunnen worden.

Opbouw workshop Karaktergrime

De workshop Karaktergrime start met een korte introductie waarin een aantal basis grimeertechnieken worden uitgelegd. Hierna gaan de leerlingen aan de slag met de grimeerset. De leerlingen werken in tweetallen, zodat ze elkaar kunnen grimeren. Ze kunnen tijdens de grime workshops met allerlei thema’s en onderwerpen werken, want we passen alles graag aan aan de wensen van de school. De leerlingen grimeren bijvoorbeeld sprookjes, strip of filmfiguren. Welke leerling ziet er straks uit als een enge heks met een dikke pukkel op zijn neus? En wie wordt als een mooie prinses gegrimeerd? Misschien zit er zelfs wel een Superman in de klas. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos! En wie weet eindig je zelf ook wel als iemand anders…

Leerdoelen

  • Leerlingen leren verschillende grimeertechnieken met verschillende materialen.
  • Leerlingen worden uitgedaagd hun creativiteit en verbeelding in te zetten.
  • Leerlingen leren binnen een thema een eigen grime ontwerp te maken en bij een andere leerling uit te voeren.

Workshopkosten

  • Prijs per workshop: € 450,00 per dagdeel of € 575,00 voor beide dagdelen.
  • In het dagdeel in de ochtend kunnen 4 rondes van 45 minuten, 3 rondes van 60 minuten of 2 rondes van 90 minuten worden georganiseerd. Het aantal rondes in de middag hangt af van de schooltijden.
  • Wil je drie of meer workshops boeken? Dan maken wij graag een prijsopgave op maat i.v.m. staffelkorting.

Reis- en materiaalkosten

  • Reiskosten bedragen 35 euro, ongeacht waar de school gevestigd is.
  • Materiaalkosten bedragen 35 euro per ronde.

Benodigdheden

Een ruim lokaal met voldoende tafels en stoelen. In het lokaal is een wasbak met kraan aanwezig.

    Meer informatie aanvragen