Workshop Balanceren

Kan jij lopen op een grote houten bal, ook wel een loopkogel? Misschien denk je van niet, maar tijdens deze workshop ga je onder begeleiding van een professionele circusartiest het onder de knie krijgen! Leerlingen ontdekken tijdens deze workshop dat ze meer kunnen dan ze eerst dachten. Goede concentratie, sterk evenwicht en samenwerken staan centraal. Klinkt dat goed? Boek dan snel deze leerzame en uitdagende workshop!

Opbouw workshop Balanceren

Een clown die fietst op een eenwieler of kunstjes doet op het loopkoord: het is de kunst van het balanceren.  Tijdens deze workshop gaan de leerlingen dit zelf te ervaren. Voor je het weet zit je klas vol met evenwicht specialisten die hun hand niet omdraaien voor lopen over een loopkogel of fietsen op een eenwieler. Via simpele en korte oefeningen leren de leerlingen hoe ze hun evenwicht kunnen bewaren. Vervolgens gaan we telkens een stapje verder. De professionele circusartiesten begeleiden de leerlingen door hun leerweg en hebben oog voor ieder individueel. Ze leren balanceren op Rola Bola’s en lopen op een ton. Aan het eind van de workshop kan elke leerling over het koord lopen en balanceren op een loopkogel!

Geïnteresseerd in een grootser circusproject? Bekijk dan eens onze Circusdag en tover de school om tot circuspiste met een spectaculaire voorstelling als afsluiter!

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

info@grotebroer.com

Inspiratielessen

Voer uw e-mailadres in en u kunt de inspiratielessen downloaden.

Leerdoelen

  • Leerlingen leren hun lichaam in balans te houden.
  • Leerlingen leren met hun eigen evenwicht te werken en dat van een ander.
  • Leerlingen werken samen.

Workshopkosten

  • Prijs per workshop: 489 euro per dagdeel of 619 euro voor beide dagdelen. Excl. reis- en materiaalkosten.
  • In het dagdeel in de ochtend kunnen 4 rondes van 45 minuten, 3 rondes van 60 minuten of 2 rondes van 90 minuten worden georganiseerd. Het aantal rondes in de middag hangt af van de schooltijden.
  • Wil je drie of meer verschillende workshops boeken? Dan maken wij graag een prijsopgave op maat i.v.m. staffelkorting.

Reis- en materiaalkosten

  • Reiskosten bedragen 40 euro, ongeacht waar de school gevestigd is.
  • Materiaalkosten bedragen 35 euro per dag.

Benodigdheden

Voor deze workshop is er een gymzaal of ruim en leeg lokaal nodig. Bij voorkeur zijn er ook gymmatten.

Meer informatie aanvragen