Workshop Goochelen

Breng een stukje magie naar school en haal het circus binnen! Met deze goochel workshop introduceer je de leerlingen aan de wereld van illusie en verbazing. Onze workshopdocent is professioneel goochelaar en waar de trucs normaal een groot geheim zijn, leren de leerlingen vandaag alle ins en outs van het goochelen! Het stoffige karakter van goochelen is helemaal verdwenen sinds Victor Mids op televisie zijn programma MIND F*CK heeft. De leerlingen zullen zien hoe gaaf goochelen is en dankzij deze workshop worden ze allemaal de nieuwe Victor Mids!

Opbouw workshop Goochelen

De goochelworkshop bestaat zowel uit acts die geheim blijven, als acts die de workshopleider uitlegt en oefent. Stap voor stap laat de workshopdocent een aantal goochelacts zien en legt de workshopleider de bijhorende technieken uit. Ook besteedt de workshopleider aandacht aan de presentatie van de truc, want veel van de magie zit in hoe de act wordt uitgevoerd. Aan het eind kunnen de leerlingen allemaal een aantal goochelacts uitvoeren in een eigen show!

Geïnteresseerd in een andere circusworkshop van Grote Broer? Bekijk dan bijvoorbeeld ook eens onze workshop circustheater!

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

info@grotebroer.com

Inspiratielessen

Voer uw e-mailadres in en u kunt de inspiratielessen downloaden.

Leerdoelen

  • Leerlingen leren zichzelf en hun uitvoering te presenteren door het vasthouden van de aandacht van het publiek.
  • Leerlingen leren de technieken voor een goede goocheltruc, zoals snelheid en aandachtsafleiding.
  • Leerlingen maken kennis met verschillende soorten trucs.

Workshopkosten

  • Prijs per workshop: 489 euro per dagdeel of 619 euro voor beide dagdelen. Excl. reis- en materiaalkosten.
  • In het dagdeel in de ochtend kunnen 4 rondes van 45 minuten, 3 rondes van 60 minuten of 2 rondes van 90 minuten worden georganiseerd. Het aantal rondes in de middag hangt af van de schooltijden.
  • Wil je drie of meer verschillende workshops boeken? Dan maken wij graag een prijsopgave op maat i.v.m. staffelkorting.

Reis- en materiaalkosten

  • Reiskosten bedragen 40 euro, ongeacht waar de school gevestigd is.
  • Materiaalkosten bedragen 15 euro per ronde.

Benodigdheden

Een ruim lokaal waarbij tafels en stoelen gemakkelijk aan de kant kunnen worden geschoven. Ook is er een smart- of digiboard met geluid en toegang tot internet.

Meer informatie aanvragen