Workshop Goochelen

Breng een stukje circus op school! Onze goochelaar doet de leerlingen versteld staan met de wervelende act waarmee de workshop Goochelen begint. Normaal gesproken is de truc een groot geheim. Tijdens de workshop lichten wij een tipje van de sluier op. De workshopleider licht de trucs toe, en doet de trucs voor. Alle leerlingen als goochelaars!

Opbouw workshop Goochelen

De goochelworkshop bestaat zowel uit acts die geheim blijven, als acts die de workshopleider uitlegt en oefent. Stap voor stap laat de workshopdocent een aantal goochelacts zien en legt de workshopleider de bijhorende technieken uit. Ook besteedt de workshopleider aandacht aan de presentatie van de truc, want veel van de magie zit in hoe de act wordt uitgevoerd. Aan het eind kunnen de leerlingen allemaal een aantal goochelacts uitvoeren in een eigen show!

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

info@grotebroer.com

Leerdoelen

 • Leerlingen leren zichzelf en hun uitvoering te presenteren door het vasthouden van de aandacht van het publiek.
 • Leerlingen leren de technieken voor een goede goocheltruc, zoals snelheid en aandachtsafleiding.
 • Leerlingen maken kennis met verschillende soorten trucs.

Workshopkosten

 • Prijs per workshop: € 460,- per dagdeel of € 595,- voor beide dagdelen.
 • In het dagdeel in de ochtend kunnen 4 rondes van 45 minuten, 3 rondes van 60 minuten of 2 rondes van 90 minuten worden georganiseerd. Het aantal rondes in de middag hangt af van de schooltijden.
 • Wil je drie of meer verschillende workshops boeken? Dan maken wij graag een prijsopgave op maat i.v.m. staffelkorting.

Reis- en materiaalkosten

 • Reiskosten bedragen 40 euro, ongeacht waar de school gevestigd is.
 • Materiaalkosten bedragen 15 euro per ronde.

Benodigdheden

Een ruim lokaal waarbij tafels en stoelen gemakkelijk aan de kant kunnen worden geschoven. Ook is er een smart- of digiboard met geluid en toegang tot internet.

  Meer informatie aanvragen

  Je ontvangt een bevestigingsmail nadat je een aanvraag hebt gedaan. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan even telefonisch contact met ons op of probeer het opnieuw.