Workshop Jongleren

Jongleren lijkt ingewikkeld, maar met een paar simpele trucs kan je het al snel. De leerlingen beginnen eenvoudig met doekjes of één bal. Daarna leren ze met twee, drie en misschien zelfs wel met vier ballen jongleren.

Opbouw workshop Jongleren

De leerlingen leren eerst de basistechniek tijdens de workshop jongleren. Dit doen ze met speciale jongleerdoekjes. Doordat deze licht en groot zijn blijven ze langer in de lucht zweven en zijn ze makkelijker te controleren. Als de leerlingen dit onder de knie hebben gaan ze aan de slag met de jongleerballen, kegels of ringen. Het materiaal hangt af van het niveau. Het is een flinke uitdaging, maar de leerlingen hebben al snel door hoe ze twee jongleerballen in de lucht moeten houden. Afhankelijk van de lengte van de workshop gaan de leerlingen speciale jongleertrucs en -acts instuderen die ze aan elkaar presenteren.

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

info@grotebroer.com

Leerdoelen

 • De leerlingen werken aan motorische vaardigheden zoals hand-oog coördinatie en tweehandigheid.
 • Jongleren is ook een kwestie van vallen en opstaan met uiteindelijk de succeservaring.
 • Het doorzettingsvermogen van de leerling wordt gestimuleerd en beloond met meer zelfvertrouwen en concentratie.

Workshopkosten

 • Prijs per workshop: € 460,- per dagdeel of € 595,- voor beide dagdelen.
 • In het dagdeel in de ochtend kunnen 4 rondes van 45 minuten, 3 rondes van 60 minuten of 2 rondes van 90 minuten worden georganiseerd. Het aantal rondes in de middag hangt af van de schooltijden.
 • Wil je drie of meer verschillende workshops boeken? Dan maken wij graag een prijsopgave op maat i.v.m. staffelkorting.

Reis- en materiaalkosten

 • Reiskosten bedragen 40 euro, ongeacht waar de school gevestigd is.
 • Materiaalkosten bedragen 15 euro per dag.

Benodigdheden

Een ruim en leeg lokaal. Er is de mogelijkheid voor het gebruiken van muziek, zoals een smart- of digiboard.

  Meer informatie aanvragen

  Je ontvangt een bevestigingsmail nadat je een aanvraag hebt gedaan. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan even telefonisch contact met ons op of probeer het opnieuw.